Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.766
- 18.857
- 1.188
Actim bakalim ne diyecekHatip başkan şimdi de Beyaz Futbol a bağlandı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Actim bakalim ne diyecekHatip başkan şimdi de Beyaz Futbol a bağlandı
Sadece parayla transfer olsaydı mikautadze şuan bizde oynuyordu. İkna kabiliyeti lazım o da bizde yokKaç para bi grizman
Kaç para bi grizman
İnşallah 143 zafer gibi bı muhabbet döner. Bu herif onu hakediyor.Hatip başkan şimdi de Beyaz Futbol a bağlandı
Geçen de urfasporu küme düşüren bağlanıp hesap veriyordu ahmet çakara.Sana şike yaptı diyen Sinan kelinin olduğu yere mi bağlanmış hain Hatip
ne olcak ya ,Actim bakalim ne diyecek
Baskanlar bile baglandi önceleri ama haklisin yanlis.Beyaz TV ye bağlanan yöneticide ne bekliyoruz ...
senelik 10m sasenelik 10m
3 sene sozlesme
imza parasi 5m
vaktinde ünal aysala bile laf ettim ne işin var bu palyaçoların programında diyeBaskanlar bile baglandi önceleri ama haklisin yanlis.
Pabucumun baskaniHatip başkan şimdi de Beyaz Futbol a bağlandı
Ciddiye alincak program degil zaten.vaktinde ünal aysala bile laf ettim ne işin var bu palyaçoların programında diye
Belmasta mutlaka bağlanmıştır - zaten neyi yönetebildiki iletişim yönetsin.
ama gel görki kendini anlatma platformu olarak kullanıyor hatip efendi...Ciddiye alincak program degil zaten.
Transferi Galatasaray adı yapıyor diyerek Galatasaray adını lekeliyor bu utanmaz ahlatçı
Kim dur diyecek bu haine
Senin beceriksizliğin niye Galatasaray’ı lekeliyor birader