Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray, George Gardi aracılığıyla Juanlı için Sevilla'ya 9+2 milyon Euro'luk üçüncü teklifini yaptı.

Sevilla henüz kesin bir yanıt vermedi ve bu teklifi değerlendirmek için süre istedi. Önceki iki teklifin aksine, bu teklif doğrudan reddedilmedi.

Sevilla, Galatasaray’a bu transferi kabul edip etmeyeceklerini 9 Şubat Pazar günü saat 21.00'de Barcelona ile oynayacakları maçın ardından bildireceklerini iletti. (@Estadio_ED)
Linki var mı bu haberin

Hem beceriksizlikleri hem de komisyonculuklarından bu sene şampiyonluğu Koç ve Acun gibi iki ahlaksız, iftiracı, algıcıya kaptırırlarsa o koltukta 1 dk bile oturtulmamalılar.

Sevilla ilk basta 15 milyon euro istemis, Bizim son teklif 9+2 icin yarin aksama kadar kararimizi verecegiz demisler ozetle.

Nelsson icin bende aynisini düsünüyordum ama onu hoca istemedi kesin. Nelsson kesinlikle oynatmak istedigi sisteme uymuyor. Adam orta sahaya kadar pres oynatmak istiyor. Bencede daha elzem sag bek transferiydi.
Kim uyuyor ki bu sisteme. Bardakçı mı uyuyor, Sanchez mi. Orta sahada stoperler ile pres yapalım, gol yemediğimiz maç sonrası göbek atalım, sonra Nelsson uymuyor diye 500 bin euroya kiralayalım. Yerine de 8 milyon gömelim. Bakalım Cuesta uyacak mı yoksa Kaan mı izleyeceğiz 4-5 maç sonra.

Oynamak istediğimiz her ne ise, hadi sistem diyelim, bu sezon oyuncuları daha geriye götürüyor.

O sırada arda sadi

"Biz şampiyon olacağız"
İfb maçına bağlı, onu kaybedersek benim pek ümidim kalmaz

Sene başı hesaplarıma Yunusla Osimhen dahil olmadığı için olamayacağız demiştim, şu anki kadro olabilir ama fb maçı kritik

Biz neden sağ bek arıyoruz, bizim asıl sol bekimiz yok. Bizim sol bekimiz jakobs düşünün yanı.
Sağ bekte jelert, sallai, barış var.
Sol da kim var biri bana açıklasın

İfb maçına bağlı, onu kaybedersek benim pek ümidim kalmaz

Sene başı hesaplarıma Yunusla Osimhen dahil olmadığı için olamayacağız demiştim, şu anki kadro olabilir ama fb maçı kritik
yani kağıt üstünde bu eşşekleri yeneriz gibi duruyor ama içerde bi şekilde yenemiyoruz adamları enteresan şekilde keşke deplasman olsaydı

o maçtan 6 puan farkla çıksak okeyim

Dursun yönetimlerinde oğlu soyadı ile biten yöneticilerde sıkıntı oluyor hep. İlk nazifoğlu nefretlikti şimdide hatipoğlu.
Oğlu soyadı ile biten şahısların çoğunun dedeleri toprak ağası flan en az yarısı da ermeni ama ibram azınlık taraftan herhalde bunun ne olduğunu belli değil.

Galatasaray, George Gardi aracılığıyla Juanlı için Sevilla'ya 9+2 milyon Euro'luk üçüncü teklifini yaptı.

Sevilla henüz kesin bir yanıt vermedi ve bu teklifi değerlendirmek için süre istedi. Önceki iki teklifin aksine, bu teklif doğrudan reddedilmedi.

Sevilla, Galatasaray’a bu transferi kabul edip etmeyeceklerini 9 Şubat Pazar günü saat 21.00'de Barcelona ile oynayacakları maçın ardından bildireceklerini iletti. (@Estadio_ED)
Bu sefer biraz süründürüp reddedelim demişlerdir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt