Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hatip'in açıklamalarının yarattığı haklı karamsarlığa rağmen ben bir transfer daha yapacağımızı düşünüyorum. Bu hissi bir düşünce olmakla beraber sezon sonu şampiyon olsak bile bu isimlerin rencide edilerek görevden el çektirilmeleri gerçeğini değiştirmiyor.

11+2 flan belki kabul ederler. Bu arada bı oyuncuya 20-25 verilecek dediler 1 ay o muhabbet de yalan çıktı herhalde 😂
Yalan degildi sonucta Mika ve Pavlovic icin ciddi teklif goturduk ama adamlar salmadi, zaten oyuncular da gelmek istemedi. Genc ve istikbali acik bir oyuncu olsaydi vereceklerdi kisaca.

Yarına kadar bekletip reddedecekler

Süre kalmadığı için de teklifi el mahkum artırmak zorunda kalacaz

Şunu bile akıl edemeyecek bir ekip tarafından yönetiliyoruz

€6m bons
€2.5m maaş
2.5+1 sözleşme

ile Frankowski oluyodu ve pazarlık edelim yaww dediler öyle mi

abv

Tarihimiz boyunca gördüğüm en sevilmeyen yönetici bu hatipdir galiba. Yöneticisinden taraftarına muhabirinden çaycısına kadar. Koca camiada tek seven kişi Dursun başkan.

Sevilla'da juanlu hariç tek sağ bek carmona var.
Ligde Carmona 1845 juanlu 757 dakika süre almış.
15 de versek satmaz bunlar herkes gerizekalı mı

Tarihimiz boyunca gördüğüm en sevilmeyen yönetici bu hatipdir galiba. Yöneticisinden taraftarına muhabirinden çaycısına kadar. Koca camiada tek seven kişi Dursun başkan.
@Veli Baltacı

Şunları praymlarına göre bi sıralasana

Kötüden iyiye

Adnan sezgin-levent nazifoğlu-mehmet özbek-ibo hatip

diğer GS muhabirlerinin yanında gözümde Abdi İpekçi gibi

haluk iyi niyetli biri değil
paragöz herifin teki
böyle adamlara güvenmeyeceksin
ilk gardiye sallayanda buydu hatırlatayım!
coinli algı machine
ayriyeten medyada ki bipciler şuan full fbye çalışıyor
bunların abisi/finansörü fb yönetiminde ki hamdi akın!

güvenme üzülürsün!

Dun kim demisti unuttum ama eger Juanlu transferi olursa Okan uyuyamaz geceleri demisti;

1739053800499.webp

yani kağıt üstünde bu eşşekleri yeneriz gibi duruyor ama içerde bi şekilde yenemiyoruz adamları enteresan şekilde keşke deplasman olsaydı

o maçtan 6 puan farkla çıksak okeyim
Nolacağı belli olmaz o maçın da

Benim çekincem kötü oynayarak kazandıkları son 4 maç

İyi oynarlarsa zaten kazanırlar normalde o fikstürden 6 puan falan almalıydılar

Yalan degildi sonucta Mika ve Pavlovic icin ciddi teklif goturduk ama adamlar salmadi, zaten oyuncular da gelmek istemedi. Genc ve istikbali acik bir oyuncu olsaydi vereceklerdi kisaca.
O senaryo stoper ve bek kiralık hücuma para gömmeydi. Şimdi hücum kiralık stoper ve olursa beke para gömmüş olacağız aslında. Juanlu'ya 12 verip alırsak misal toplam 20 milyon harcamış oluyoruz ki bunun içinde Ahmed yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt