Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.656
- 109.483
- 4.878
Paşa ve Schalke maçları üst olurciddi la kgli ustlu bir kupon yapacam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Paşa ve Schalke maçları üst olurciddi la kgli ustlu bir kupon yapacam
Yok, morata olmasaydi bats kalirdi en kotu sezon sonuna kadar. Firmino sadece isim ve para uzun surecte (kabiliyetli tabiiki ama futbolu bitirme fazinda oda)Morata olmasa firmino’yu ister miydin @Can Erden
Fb puan kaybeder mi bugün?Son transferlerde maç günleri ilginç bir şekilde çok hareketli geçti.
O yüzden bugün bit kıpırdama bekliyorum
dün gece yayınında verilmemiş analiz kısmı (ben de daha izlemedim) ama Sinan'ın Ilgaz gibi sakin kafa yorumlarını beğenmekteyim.
videoyu daha izlemedim adnan ağabey spoiler vermeyelimSinan yılmaz frankovskiyi baya beğenmiş. İnşallah transfer edebiliriz
Ben de izlemedim. Dünkü yayınında baya övdü frankovskiyivideoyu daha izlemedim adnan ağabey spoiler vermeyelim
Bu adam eski scout olduğu için oyuncu analizini iyi yapıyor bence. Sara transfer olduğu hafta yaptığı analiz videosunda fenomen bir oyuncu olur ligde demişti. Diğer beğendikleri de arias ve frankovski oldu. Başka hatırlamıyorum övdüğü topçuiyi hoş da sinan yılmaz herkesi beğeniyor ilk başta, ali ece nin değişik versiyonu sanki