Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ya gerçekten hazır değilse?Lemina'yı hazır değil deyip oynatmamazlık yapmaz inşallah
adanademirspor'a da hazir olsun bi zahmetya gerçekten hazır değilse?
Juanlu Sanchez hakkinda düsüncelerini alalim amirimSinan sallai ve jelert gibi heriflerin takıma doldurulmasını istiyordu
Nelsson düşmanlığı ise farklı bir boyuttaydı programda gidip maç sonrası FMde düşürücem özelliklerini falan diyordu
Giresun ya da orduydu emin değilimBen sanki bi anadolu takımında yaptı diye anımsıyorum da belki yanlış hatırlıyorumdur. Hikmet karaman ile çalışmıştı sanki
Yiyici kitlenin alayiyla ters, bu yüzden bir avuç Galatasarayli destekliyor Erden Timur u. Medya, yöneticiler, ua desteklemez. Çıkarları yok çünküHevesimizi kursağımızda bırakmak istemem ama erden kolay kolay başkan seçilmez,seçilse de görev süresi uzun olmaz
Ua ile tersler
Ergin atamanı bile yedi adamlar erdene de ayrılma sürecinde hiç destek olmadılar
Bilet milet işlerine erden müsaade etmez!!
Rize ya da kayseri de olabilir belki. Hikmet oralarda çalıştı çünküGiresun ya da orduydu emin değilim
Hiç fikrim yok amaJuanlu Sanchez hakkinda düsüncelerini alalim amirim
konu rakibin kim olduğu değil. maç temposuna fiziksel olarak hazır değildir belki. bir süredir maç ritmi yok adamın. birden yüklenilirse belki uzun süreli kaybedilir gerekçesiyle yavaş yavaş maç temposu kazandırma seçeneği tercih edilebilir. olabilir gayet.adanademirspor'a da hazir olsun bi zahmet
Sağ bek sol bek mevkilerini artık kullanmayacağız üçlüye geçtikSağ bek eksik, sol bek eksik, mertensi dinlendirebilecek adam eksik. Bu akşam taraftar o yöneticileri, oyunculara destek vererek yerin dibine sokması lazım.
Ben sanki bi anadolu takımında yaptı diye anımsıyorum da belki yanlış hatırlıyorumdur. Hikmet karaman ile çalışmıştı sanki
11 de beklemiyorum yalan yok - ikinci yarı rotasyona sokar dinlendirerek süre vermiş olur diye düşünmekteyim.Lemina'yı hazır değil deyip oynatmamazlık yapmaz inşallah
Mesela Arroyo yu biz alsaydik beni en cok heyecanladiran transfer olurdu, 1-2 yil sonra cöküs yasayacazTakimda asset de kalmadi, bir tane heycanlandiran potansiyelli genc oyuncu yok, burak elmasi arar hale getirdiler capsizlar