- 20 Mayıs 2011
- 23.147
- 10.158
- 1.873
Admirim yasaklıysa silebilirim güncel listeye bakmadım kusura bakmayın.Sallayıp duran biyogala denilen herifi niye takip ediyorsunuz hala
Holm görünce heyecanlandım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Admirim yasaklıysa silebilirim güncel listeye bakmadım kusura bakmayın.Sallayıp duran biyogala denilen herifi niye takip ediyorsunuz hala
RET!Hakan Motz menajerler tarafından Galatasaray'a önerildi
Sinan yılmaz berkanıda bayaa beğeniyor.Onun kriteri mücadele etmesi yeterli.,Sinan yılmaz frankovskiyi baya beğenmiş. İnşallah transfer edebiliriz
Tam bir topçu ismi gelsinHakan Motz menajerler tarafından Galatasaray'a önerildi
Çarşamba (galiba) divan kurulunda şamata var o konuda heralde - ptesi ya da salı açıklamazlarsa o işi.BB den çıkmak için sermaye arttırımı, kap bildirisi vs yapmıştık ne oldu o iş ?
BB den çıkmak için sermaye arttırımı, kap bildirisi vs yapmıştık ne oldu o iş ?
Bu lensteki adamın sallaiden farkı yok.Sadece daha hızlı..Oda düz adam..Sallai o kadar vasat ve kötü ki 30 yaşında ki kariyerinin top noktası Lens olan Frankowski 5-6 maçtır çok iyi oynuyor diye bize Messi gibi geliyor.
En azından hızlanması var diyoruz.
Sallai de şut, hızlanma ve teknik olmadığı için rakiple boğuşmak dışında.
2-3 tane böyle adam geldi yarın Mertens, Muslera gidince takım iyice bunlara kalacak.
Bu sene şampiyonluğu almak zorundayız. Yoksa 2. Bir Erden bulana kadar bu yönetim ile çok zor.
Ya nabiyosun gif.Oral Sevmez menajerler tarafından GSCimbom'dan Antu'ya önerildi. Amrabat bu trasnferi çok istiyor.
(Denesek en kolay aralarına sızacak kişi Zeyttir he)
Ya nabiyosun gif.
Bende bunu anlamıyorum..Barış sol kanat bek olacak heralde sağbek bakıldığına göre enteresan..