Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mevcut başkan ve yönetim, özellikle transferden sorumlu kişiler, bu işten derhal el çektirilmeli. buna katılmayan yoktur herhalde.

fakat satılabilir oyuncumuz yok demek bence yanlış.

barış, yunus, sara, zaniolo ve nelsson'dan gelecek opsiyon bedelleri, sanchez, hatta beğenilmeyen jelert, yusuf demir ve cuesta dahil, para getirebilecek oyuncular bence.

sallai ve jakobs, yıllık kazançları sebebiyle elden çıkarılması zor olan oyuncular olarak gözüküyor.
3 senede SADECE bonservise 150 milyon euro harcatan hocamızla alakalı hiçbir eleştiri göremedim yine mesajında

Nerede lan transferler @yönetim

b1c11cm.gif

3 senede SADECE bonservise 150 milyon euro harcatan hocamızla alakalı hiçbir eleştiri göremedim yine mesajında
EVET 3 SENEDE 150 MİLYON YURO BONSERVİS HARCATAN HOCAMIZ, SON DERECE BAŞARISIZDIR. GS'A KEŞKE HİÇ GELMESEYDİ. ŞU SALİSE GÖNDERİLSE KEŞKE.

HOCA İLE İLGİLİ NET GÖRÜŞÜM İÇTENLİKLE BUDUR.

yeterli mi samet? yoksa aynı konu ile ilgili 789 kez daha aynı şeyleri konuşmaya devam edecek miyiz?

içecek başlığına giriyorum, okan hoca, müzik başlığına giriyorum okan hoca :d biraz "tamam" mı desek?

neyse bu gece transfer kapaniyor cile bitiyor cok sukur

EVET 3 SENEDE 150 MİLYON YURO BONSERVİS HARCATAN HOCAMIZ, SON DERECE BAŞARISIZDIR. GS'A KEŞKE HİÇ GELMESEYDİ. ŞU SALİSE GÖNDERİLSE KEŞKE.

yeterli mi samet? yoksa aynı konu ile ilgili 789 kez daha aynı şeyleri konuşmaya devam edecek miyiz?

içecek başlığına giriyorum, okan hoca, müzik başlığına giriyorum okan hoca :d biraz "tamam" mı desek?
Okan hoca gittikten 2-3 ay sonra hocam nolur geri dön diye zirliyacak ilk tipler bunlar

Son 2 senede yaptigimiz bonservis gelirleri, kim oynatti onlari?
Olm hangi gelirler yazsana

Ft zamanı alınan 3 oyuncu satılmış + giderse nelson (o da ft zamanı alındı)

3 senede aldırıp sattırıp para kazandırdığı kim var yaz 150den düşelim bakalım neymiş tablo

Adama bak ya 150 den önce gelip satılanları 150den düşüyor ahshdh

Abuk subuk bir sağ bek gelecekse jelerti kullanalım düzenli oynadıkça açılır o eleman

Sadece yönetimi katıp yazıyosun eleştirilerini okanı hep muaf tutman sebebiyle tartışıyoz

Hepsini katsan bir şey demeyecem

Olm hangi gelirler yazsana

Ft zamanı alınan 3 oyuncu satılmış + giderse nelson (o da ft zamanı alındı)

3 senede aldırıp sattırıp para kazandırdığı kim var yaz 150den düşelim bakalım neymiş tablo

Adama bak ya 150 den önce gelip satılanları 150den düşüyor ahshdh
O oynattığı futbola göre geliyor ya o teklifler. Boey'i Bayern maçında oynattığın futbolla o fiyatlara satabildin mesela?

Franki alırız umarım ama çok zor gram ümidim yok bu transferde

Dikkatimi çeken bir husus; TS Eren' i çakmaya yer arıyor, yerine de bedava fiyatına Eskihallaç' ı aldı bile. Biz de Eren' i almaya çalışıyoruz onlardan ki şahsen Mustafa' yı Eren' e tercih ederdim; sağ kanat-bek olarak da oynar, hiç olmazsa hücum çıkışları çok daha etkilidir. TS un hesabının sadece gelir elde etmek olmadığını, daha iyi performans vermesini umduklarını zannediyorum. Eren işi hiç içime sinmiyor.

O oynattığı futbola göre geliyor ya o teklifler. Boey'i Bayern maçında oynattığın futbolla o fiyatlara satabildin mesela?
O oynattığı futbola göre geliyor sa teklifler

Niye 3 senede kendi aldırdığı 100 oyuncuya o teklifler gelmedi

Tezinde sanki bi sıkıntı var ne dersin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt