Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan transferide unutturdular. Bizim transfer komitenin eli olmasin bu iste :asd:

Abi 3 senede 150 maç oynadık ben bu şekil bi maç hatırlamıyorum

Sete oturmak herkesin ilerde olması demek değil mesela bronkhorstun ts maçında yaptırdığı güzel bi örnek golü bulamadılar ama 10 kişi tsyi dizdiler 6pasa
Yav onu yapti da noldu? Nerde bronckhorse nerde jeke?

yaw h-talks'taki gsli yorumcu çocuk bile "olayın içine fb'yi çekmeyelim" diyor.

ulan fb'in kendisi, gs'ın "adana demirspor maçtan çekildi" tweetini alıntılayıp resmen irin kusmuş. olayın içine fb'in kendisi bizatihi dahil oluyor zaten.

bak o çocuk zurnanın son deliği sayılır. o çocuktan tut, ana akım medyadaki en büyük başa kadar, herkes gs'a saydırıyor. ulan biz ne yaptık?

daha 7 gün önce fb-rize maçında neler oldu?

ulan ne paraymış, ne hırsmış bee...
Medyanın ellerinde olması sebebiyle saftirik tipleri böyle algıyla yönlendiriyorlar işte. Çok büyük bir çete

Gs yönetimi kendi medya akımı için yeni kanalları fonlamalı. Çok net bu yapılmalı artık.

Stoper ve bek aşıkları mutlu mu ? Hücumda üretemiyoruz.
Barış olmayıp diğer kanat bekinde de hücumcu 3'lü savunma beki olmadığından kaynaklanıyor olabilir mi zaten sistemin taşıyıcısı Barış o olmadığı an iptal oluyoruz şimdiye kadar halen sağ kanat beki gelmemesi bile skandal.

2 senedir iyi ve yıldız oyunculara sahip olmasak bize şampiyonluk bile koklatmazlardı her sene skandal hataları izliyoruz rakip kollanmasa yine 15-16 arasında olması gereken farkı bir şekilde 6'da tutuyorlar.

Geçtiğimiz 2 şampiyonluğun hikayeside hep böyle geldi yapılarını alıp bir taraflarına soktuk adamlar bu sene son kumarını oynadı.

2 hafta sonra derbi var üstüne zorlu fikstür geldi gidip 2 tane adam alamıyorsak yazıklar olsun.

Tam tersi yapılmalı ki hakemler, federasyon, mhk alayına karşı Sivas deplasmanında olduğu gibi mücadele edip içlerinden geçmeliyiz aksi taktirde Sallai, Jelert bu kanat beklerle lig bitmez.
14 maç kaldı 10 mon gömmeye gerek yok sağbeke

Barış yunus oynar sallai jakobs yedekler + jelert var plase de berkan

İyiyi daha iyi yapmaya okeyim ama eksik var mutlaka birini alalımlık bir durum yok bana göre

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt