Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
30 dakika bile dayanamıyorlar sisteme artık

bu arada ağır takımdan hızlı takıma dönüşmeye basladık

14 maç kaldı 10 mon gömmeye gerek yok sağbeke

Barış yunus oynar sallai jakobs yedekler + jelert var plase de berkan

İyiyi daha iyi yapmaya okeyim ama eksik vsr birini alalımlık bir durum yok bana göre
Normalda haklısın bende yaza bırakılabilir derdim ama kalan fikstürü düşününce pek yetmesi mümkün değil inanılmaz zor viraja giriyoruz üstüne bugün algılar tavan yaptı 6 puan fark olmasına rağmen işimiz hiç kolay değil.

Şampiyonluğu riske atmak yerine 10 m euro sallayıp bir tane sağ kanat beki getirsinler zaten şampiyon olursak işler değişir artık inanılmaz önemli bir senedeyiz.

Normalda haklısın bende yaza bırakılabilir derdim ama kalan fikstürü düşününce pek yetmesi mümkün değil inanılmaz zor viraja giriyoruz üstüne bugün algılar tavan yaptı 6 puan fark olmasına rağmen işimiz hiç kolay değil.
Bence mertens aksıyo biri alınacaksa hele de 10 kağıt bonservis 2.5 da maaşa oraya biri alınmalı önce

Bence mertens aksıyo biri alınacaksa hele de 10 kağıt bonservis 2.5 da maaşa oraya biri alınmalı önce
Mertens'e gerek yok ki 3'lü sisteme dönünce zor maçlarda yedekten gelecek zaten onu tasarruflu kullanmamız lazım bir süre dinlense kendi açısından daha iyi olacak.

Muslera
Cuesta - Sanchez - xxxxxx
Frankowski - Torreira - Sara - Barış
Yunus
Osimhen - Morata​

Ali Koç'un piyonları camiayı kenetledi yine.

Şampiyonluktan bıkmış Gs'yi yine gaza getirip şampiyon yapıyor ali

Mertens'e gerek yok ki 3'lü sisteme dönünce zor maçlarda yedekten gelecek zaten onu tasarruflu kullanmamız lazım bir süre dinlense kendi açısından daha iyi olacak.

Muslera
Cuesta - Sanchez - xxxxxx
Frankowski - Torreira - Sara - Barış
Yunus
Osimhen - Morata​
İleri ikiliye top getirecek adam yok o kadroda

Osi morata ikilisine sahipken arkasına toreira barış yunus sağbek frankowski falan koyamazsın

Koymamalısın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt