Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.422
- 72.966
- 5.188
mhk başkanı ferhatın 6 tane süper lig maçı varmış
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Normalda haklısın bende yaza bırakılabilir derdim ama kalan fikstürü düşününce pek yetmesi mümkün değil inanılmaz zor viraja giriyoruz üstüne bugün algılar tavan yaptı 6 puan fark olmasına rağmen işimiz hiç kolay değil.14 maç kaldı 10 mon gömmeye gerek yok sağbeke
Barış yunus oynar sallai jakobs yedekler + jelert var plase de berkan
İyiyi daha iyi yapmaya okeyim ama eksik vsr birini alalımlık bir durum yok bana göre
Bu örgütü yenmek için 10 milyon değil 20 milyon bile harcanır14 maç kaldı 10 mon gömmeye gerek yok sağbeke
Barış yunus oynar sallai jakobs yedekler + jelert var plase de berkan
İyiyi daha iyi yapmaya okeyim ama eksik var mutlaka birini alalımlık bir durum yok bana göre
Bence mertens aksıyo biri alınacaksa hele de 10 kağıt bonservis 2.5 da maaşa oraya biri alınmalı önceNormalda haklısın bende yaza bırakılabilir derdim ama kalan fikstürü düşününce pek yetmesi mümkün değil inanılmaz zor viraja giriyoruz üstüne bugün algılar tavan yaptı 6 puan fark olmasına rağmen işimiz hiç kolay değil.
Çok mantıklı, sağ beki çok rahat idare ederiz, tempolu klas bi 10 no başka hava katarBence mertens aksıyo biri alınacaksa hele de 10 kağıt bonservis 2.5 da maaşa oraya biri alınmalı önce
Harcadın ya dostum daha yeniBu örgütü yenmek için 10 milyon değil 20 milyon bile harcanır
Mertens'e gerek yok ki 3'lü sisteme dönünce zor maçlarda yedekten gelecek zaten onu tasarruflu kullanmamız lazım bir süre dinlense kendi açısından daha iyi olacak.Bence mertens aksıyo biri alınacaksa hele de 10 kağıt bonservis 2.5 da maaşa oraya biri alınmalı önce
jelert varken bu takıma adam alana hain derimHarcadın ya dostum daha yeni
Bidaha harca. Hak ile batılın savaşı bu, para esirgenmezHarcadın ya dostum daha yeni
Murata gömmüşler altımda da fenerliler dik durun bugun yarın istifa istersiniz diye yalıyorlarokuyan ?
İleri ikiliye top getirecek adam yok o kadrodaMertens'e gerek yok ki 3'lü sisteme dönünce zor maçlarda yedekten gelecek zaten onu tasarruflu kullanmamız lazım bir süre dinlense kendi açısından daha iyi olacak.
Muslera
Cuesta - Sanchez - xxxxxx
Frankowski - Torreira - Sara - Barış
Yunus
Osimhen - Morata