Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bak bak bak zibidiye bak bak bak

Benim ligin kume dusen takimi karsisinda olmayan penaltimi verme kardesim

Benim basaksehir macindaki, hatay macindaki penaltilarimi ver
Zaten amaç tam tersi değil mi diğer maçlarda penaltılar vermeyip, rakibe kırmızı vermeyip tam tersi kolay maçlarda kollanıyorlar algısını oturtmak mesela şu penaltıyı Rize dep mümkün değil vermezlerdi.

Savunma bekini yanlış yazmışım cümle başında zaten "kanat beki" tabirini kullandım hücumcu bek gerekiyor.

"Barış olmayıp diğer kanat bekinde de hücumcu 3'lü savunma"

Kariyerinde 5 golü olmayan beklerle mi üreteceğiz ? Direkt Yunus, Barış ve Mertens mevkisinde oyuncu lazım. Bek idare eder ama hücum idare etmez.

kanat beki napcaz

sallai barış jelert jakobs hepsi oynuyo orda
Verim düşük. 2 maç iyi oynayıp sonra sıçma ihtimalleri yüksek. Kısır döngüye sokabilir bazıları.
Daha bolu maçında jelert saklanıyor oynamıyor diye eleştiri vardı. Bugün sallai için aynısı söylendi.

Barış var bir tek kusursuz güvenebileceğin o da işin bokunu çıkarıp boğa gibi güreşiyor.

Jakobs Kim yav en son kasımda falan gördük herifi. Ha pardon sonrasında da kafasını eğip gol attırdığında görmüştük.
Gelecek hafta sezonu kapatmayacağının garantisi yok.

Barış-X-Sallai-Jelert bu adamları dönüşümlü deli gibi yormadan sezonu tamamlamak için kurgulamalıyız.
Evrildiğimiz oyunda en çok harcanacak bölge bunlar olacak.

Sizi bilmemde su 23 şubat aksami bir an evvel gelsin acayip bilendim

Verim düşük. 2 maç iyi oynayıp sonra sıçma ihtimalleri yüksek. Kısır döngüye sokabilir bazıları.
Daha bolu maçında jelert saklanıyor oynamıyor diye eleştiri vardı. Bugün sallai için aynısı söylendi.

Barış var bir tek kusursuz güvenebileceğin o da işin bokunu çıkarıp boğa gibi güreşiyor.

Jakobs Kim yav en son kasımda falan gördük herifi. Ha pardon sonrasında da kafasını eğip gol attırdığında görmüştük.
Gelecek hafta sezonu kapatmayacağının garantisi yok.

Barış-X-Sallai-Jelert bu adamları dönüşümlü deli gibi yormadan sezonu tamamlamak için kurgulamalıyız.
Evrildiğimiz oyunda en çok harcanacak bölge bunlar olacak.
top gelmeyince saklanıyor sanıyorlar

bolu macında jelerti görmememizin sebebi heriflerin enayi olmaması

bi tarafta kanat bek jelert bi tarafta hamza akman var

sen nerden saldırırsın

Kariyerinde 5 golü olmayan beklerle mi üreteceğiz ? Direkt Yunus, Barış ve Mertens mevkisinde oyuncu lazım. Bek idare eder ama hücum idare etmez.
Barış'ın kaç gol ve asisti var herhalde farklı maçlar izliyorsun adam çift hanelere ulaştı sağ kanat beki için konuşulan Frankowski denilen herifinde bu sezon 21 maçta 7 gole katkısı var.

Benim ligin kume dusen takimi karsisinda olmayan penaltimi verme kardesim

Benim basaksehir macindaki, hatay macindaki penaltilarimi ver
Zaten hakemler de bu işin içinde. Nasıl olsa garanti kazanacağımız bir maç olduğu için böyle bir şey için kullanalım bari bu maçı dediler. Büyük bir yalı organizasyonu

3.sene.. daha sistemli, daha organize bir oyun olması gerekirdi.. oyunda, oyuncuda hiç bir ilerleme yok.. kağıt üzerinden takımların yüzde 90 sına favori ya da aşırı favori olsak da maç esnasında sürekli acı çekiyoruz rakip fark etmeksizin.. kısacası oyun kalitesi çok düşük ve sıradan.. oyunun artık düzelmesi lazım.. kadronun hakkı verilmeli..

Kim bu bacısı kaşar
öyle bakıyorum "frankowski" diye atılan tivitleri arayıp

yabancı bir şey görüncede okuyorum oranın basınındandır - dedikodudur diye

Ama gel gelelim bizim öküzler her tivite 27362934 kelime tag yaptıkları için her yerde çıktıkları için arada nadir şey çıkıyor.

heri makarna tarifi yazıyor hashtagler 15 siyasi siim 20 futbolcu ismi ama.

Barış'ın kaç gol ve asisti var herhalde farklı maçlar izliyorsun adam çift hanelere ulaştı sağ kanat beki için konuşulan Frankowski denilen herifinde bu sezon 21 maçta 7 gole katkısı var.

Barış'ı ileride kullanmamız gerekiyor diyorum işte. Kenarda 2 bek 3 tane stoperle üretemezsin. Kenarlara kanat koyup becerebiliyorsan oyna.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt