Faruk Özkul
Büyük Kaptan
- 7 Eylül 2009
- 22.189
- 12.947
- 2.658
Hadi yav üzerine frankowski aciklayip tamamen fisi cekmek lazim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kadroda eksik olan yer kanat bek mi senceKanat bek alınacak zaten sağ bek değil ki.
Ligde önümüzdeki hafta karşılaşacağımız Rizespor, Hull City'den Abdülkadir Ömür'ü transfer ettiğini açıkladı.
Futbol bilgime güvenir misin?Mantığı, maliyet hesabını falan hepsini bir tarafa bırak savaş durumundayız
Futbol bilgine güvenirim ama futbol konuşulacak bir ortam yokFutbol bilgime güvenir misin?
Zaten amaç tam tersi değil mi diğer maçlarda penaltılar vermeyip, rakibe kırmızı vermeyip tam tersi kolay maçlarda kollanıyorlar algısını oturtmak mesela şu penaltıyı Rize dep mümkün değil vermezlerdi.Benim ligin kume dusen takimi karsisinda olmayan penaltimi verme kardesim
Benim basaksehir macindaki, hatay macindaki penaltilarimi ver
Savunma bekini yanlış yazmışım cümle başında zaten "kanat beki" tabirini kullandım hücumcu bek gerekiyor.
"Barış olmayıp diğer kanat bekinde de hücumcu 3'lü savunma"
Verim düşük. 2 maç iyi oynayıp sonra sıçma ihtimalleri yüksek. Kısır döngüye sokabilir bazıları.kanat beki napcaz
sallai barış jelert jakobs hepsi oynuyo orda
bak bak bak zibidiye bak bak bak
top gelmeyince saklanıyor sanıyorlarVerim düşük. 2 maç iyi oynayıp sonra sıçma ihtimalleri yüksek. Kısır döngüye sokabilir bazıları.
Daha bolu maçında jelert saklanıyor oynamıyor diye eleştiri vardı. Bugün sallai için aynısı söylendi.
Barış var bir tek kusursuz güvenebileceğin o da işin bokunu çıkarıp boğa gibi güreşiyor.
Jakobs Kim yav en son kasımda falan gördük herifi. Ha pardon sonrasında da kafasını eğip gol attırdığında görmüştük.
Gelecek hafta sezonu kapatmayacağının garantisi yok.
Barış-X-Sallai-Jelert bu adamları dönüşümlü deli gibi yormadan sezonu tamamlamak için kurgulamalıyız.
Evrildiğimiz oyunda en çok harcanacak bölge bunlar olacak.
Evet.Kadroda eksik olan yer kanat bek mi sence
Barış'ın kaç gol ve asisti var herhalde farklı maçlar izliyorsun adam çift hanelere ulaştı sağ kanat beki için konuşulan Frankowski denilen herifinde bu sezon 21 maçta 7 gole katkısı var.Kariyerinde 5 golü olmayan beklerle mi üreteceğiz ? Direkt Yunus, Barış ve Mertens mevkisinde oyuncu lazım. Bek idare eder ama hücum idare etmez.
Zaten hakemler de bu işin içinde. Nasıl olsa garanti kazanacağımız bir maç olduğu için böyle bir şey için kullanalım bari bu maçı dediler. Büyük bir yalı organizasyonuBenim ligin kume dusen takimi karsisinda olmayan penaltimi verme kardesim
Benim basaksehir macindaki, hatay macindaki penaltilarimi ver
bak bak bak zibidiye bak bak bak
öyle bakıyorum "frankowski" diye atılan tivitleri arayıpKim bu bacısı kaşar
Barış'ın kaç gol ve asisti var herhalde farklı maçlar izliyorsun adam çift hanelere ulaştı sağ kanat beki için konuşulan Frankowski denilen herifinde bu sezon 21 maçta 7 gole katkısı var.