Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O zaman Osimhen veya Morata'dan birini kesip hücumda oynatsın sağ kanat beki, sol kanat beki alsınlar 2 transferle kapatsınlar.
1.5 saattir yayındalar zatenOral sevmez: 11'de Haluk abilerin yayını var. Transfer flan ondan öğreniriz.
@Oral Sevmez
Cuesta'yı bu yüzden alıyorsan şartNiye üçlü oynamamız şart mı ?
en kudurtucusu o olur bu aradaYahı şu karşıdaki namussuzları görüyorsun.İnsan hırslanıp gene yapar şu transferleri..
Bize çok net yaratıcı oyuncu lazımdı.Fark yaratacak oyuncu..Yazık yemin edrerim yazık.
+ Kutucu sarı görmedi kıh kıh kıhBeleşten sarı kartlarımız temizlendi
Ben daha farklı bakıyorum.Beleşten sarı kartlarımız temizlendi
Kaanla Maestro yu izledini mi bir de bu takımın orta sahaya ihtiyacı yoktu. Kaan çok statik bir oyuncu sadece pas becerisi var diye bir oyuncu oynatilmaz hele orta saha hiç olmaz Kaandan. Lemina işte bu yüzden çok önemliydi.
Afrikalı VAR hakemi getirirlerBen daha farklı bakıyorum.
2 sarı kartlı olanlar mesela Osimhen sınıra gelebilirdi onu da atlattık derbiye kadar sıkıntı kalmadı...
Bu saatten sonra miAllah askina bu ülkenin futbol ortamına hangi aklı yerine bir oyuncu gelebilir ki bu saatten sonra?
Kilidi vurun ne transfer takip edin ne de futbol
? 30 yildir izliyoruz bunlari kemalcim, hatta son 3 senedir tavan yapti durum.Baskın yayın he1.5 saattir yayındalar zaten![]()
Son 3 senedir olanlardan roman yazılır 22/23 - 23/24 benim açtığım başlıklar duruyor tek tek listelemiştim açıkçası 2.5 senedir ligin kaderiyle oynuyorlar sırf bu yüzden geçen sene 102 puan topladık.Bu saatten sonra mi? 30 yildir izliyoruz bunlari kemalcim, hatta son 3 senedir tavan yapti durum.
1 tane daha gelecekmiş işte. Kapansa da vites arttırsak artık.Transferde ölüm sessizliği var. Bu mevzu can sıkıcı. Haberi geçtim, kolpalamasyon bile yok.
Kapattık %99 bu muhabbetden dolayı da aradı kaynadı. Yarın bitmiyor mu Zaten sürede kalmadı.Transferde ölüm sessizliği var. Bu mevzu can sıkıcı. Haberi geçtim, kolpalamasyon bile yok.