Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 41.986
- 36.497
- 3.798
Okan hocanın transfer açıklamaları ters çıkar o yüzden transfer gelmeme ihtimali çok yüksek.1 tane daha gelecekmiş işte. Kapansa da vites arttırsak artık.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Okan hocanın transfer açıklamaları ters çıkar o yüzden transfer gelmeme ihtimali çok yüksek.1 tane daha gelecekmiş işte. Kapansa da vites arttırsak artık.
Salı bitiyor.Kapattık %99 bu muhabbetden dolayı da aradı kaynadı. Yarın bitmiyor mu Zaten sürede kalmadı.
Transfer bitti bumutumSevilla - Barcelona maçı 01:00'de bitiyor Juanlu tarafından reddedilme haberi gece saatlerinden düşebilir.
Taraftar bu gidişle olumsuzluklar başlarsa o zaman onları spalar.Transfer bitti bumutum
Hocaya da ugrasiyoruz deyip spaya gitmislerdir.
Ben yarın bitiyor sanıyordum.Salı bitiyor.
budur.2/2 yap
ligi bitir
itle kopukla hiç muhatap olma
+ Kutucu sarı görmedi kıh kıh kıh
Ben daha farklı bakıyorum.
2 sarı kartlı olanlar mesela Osimhen, Sara, Kaan vs sınıra gelebilirdi onu da atlattık derbiye kadar sıkıntı kalmadı...
Hoca tier 99 zaten bir tane doğrusu yok.Transfer bitti bumutum
Hocaya da ugrasiyoruz deyip spaya gitmislerdir.
maç 6 -0 7-0 oalcaktı çünküKeşke sezon sonuna kadar bütün rakiplerimiz çekilse,
O değil de bak dakika daha 10muydu neydi penaltı oldukdan sonra , daha 80 dakika var Fenerliler hiç neden cekildiniz daha 80 dakika var belki atarsınız Galatasaray da çok eksik var demiyor, çünkü onlarda biliyor adsnin gücü yok ama eğer Rize veya Göztepe filan cekilseydi Galatasaray maçı satın aldi , ilk defa mi hata yapılıyor filan derlerdi. Şimdi hiç sesleri çıkmıyor hakemlere giydiyorlar
Yav bunlarda o çap var mı allahını seversen 2 gün kalmış. Gerçek dünyaya dönMertens aksamaya başladı fiziği yetmiyo
Toparlanır mı bilmem ama oraya bi dybala bi baumgartner iyi gitmezmiydi
Osi ve morataya top getirilmesi lazım walkerdan ziyade bruyne ye ihtiyacın var yani, walker en fazla hücumda 2 orta kesebilir bröyn geldi mi osi ve moratayı aktif edersin

Hadi evet bir hafta maçı izleyelim diye bekledik cogumuz da üzüldük ama stada gitmek için son paralarini çocuklarını mutlu etmek için harcayan anneler ve babalar ne düşünüyor acaba çok merak ediyorum
İnanılmaz gerginim gerçekten
Twitterda gördüm bizim taraftarimiz bir çocuk ağliyordu sanırim ilk kez gelmiş maç izlemeye stada onuda izleyemedi bu rezillikle beraber.Hadi evet bir hafta maçı izleyelim diye bekledik cogumuz da üzüldük ama stada gitmek için son paralarini çocuklarını mutlu etmek için harcayan anneler ve babalar ne düşünüyor acaba çok merak ediyorum
İnanılmaz gerginim gerçekten
Aynen öyle, Avrupa'da cezalılar iyice dinlensinler hatta yeni transferlerde gelirse onlar içinde iyi olur hemen Frank'ı kadroya katmak lazım o da bu hafta dinlendi.yalnız cezalılar çekilmeler vs derken takım güzel dinlendi ha
rizede fit davinson-osi-torreira izlicez
Teşekkürler fenerbahçe ve arkabahçe yapısı ...gene bizim işimize geleni yapıyoralr artistlik yapacaklar diye .yalnız cezalılar çekilmeler vs derken takım güzel dinlendi ha
takım yorgunmuyduyalnız cezalılar çekilmeler vs derken takım güzel dinlendi ha