Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
+ Kutucu sarı görmedi kıh kıh kıh
Ben daha farklı bakıyorum.

2 sarı kartlı olanlar mesela Osimhen, Sara, Kaan vs sınıra gelebilirdi onu da atlattık derbiye kadar sıkıntı kalmadı...

Keşke sezon sonuna kadar bütün rakiplerimiz çekilse,

O değil de bak dakika daha 10muydu neydi penaltı oldukdan sonra , daha 80 dakika var Fenerliler hiç neden cekildiniz daha 80 dakika var belki atarsınız Galatasaray da çok eksik var demiyor, çünkü onlarda biliyor adsnin gücü yok ama eğer Rize veya Göztepe filan cekilseydi Galatasaray maçı satın aldi , ilk defa mi hata yapılıyor filan derlerdi. Şimdi hiç sesleri çıkmıyor hakemlere giydiyorlar

Fner antep maçında 2 tane yüzde yüz penaltısı. Verilmedi antepin..
eyüp fner maçında buz gibi golleri verilmedi eyüp ün artı ilk gol yüzde yüz faul..
rize maçları alenen şikeli..

İlk akla gelen sadece şuradan 7-8 puanı yapı ile almışlar bu lig erken bitmesin diye yapmadıkları şaklabanlık kalmadı sahte 5. Yıldızın orjinali gelmesin diye devamda edecekler..

Biz yeterki kenetlenelim bölünmeyelim transfer filan umrumda değil bu saatten sonra!!! Hodri meydan!!!

Keşke sezon sonuna kadar bütün rakiplerimiz çekilse,

O değil de bak dakika daha 10muydu neydi penaltı oldukdan sonra , daha 80 dakika var Fenerliler hiç neden cekildiniz daha 80 dakika var belki atarsınız Galatasaray da çok eksik var demiyor, çünkü onlarda biliyor adsnin gücü yok ama eğer Rize veya Göztepe filan cekilseydi Galatasaray maçı satın aldi , ilk defa mi hata yapılıyor filan derlerdi. Şimdi hiç sesleri çıkmıyor hakemlere giydiyorlar
maç 6 -0 7-0 oalcaktı çünkü

daha doğrusu 10-0 olacak maçta 4-0 la bitirecektik gol kaçırma rekoruyla.

Mertens aksamaya başladı fiziği yetmiyo

Toparlanır mı bilmem ama oraya bi dybala bi baumgartner iyi gitmezmiydi

Osi ve morataya top getirilmesi lazım walkerdan ziyade bruyne ye ihtiyacın var yani, walker en fazla hücumda 2 orta kesebilir bröyn geldi mi osi ve moratayı aktif edersin
Yav bunlarda o çap var mı allahını seversen 2 gün kalmış. Gerçek dünyaya dön :asd:

lens'deki eleman gelsin öpüp başımıza koyalım. Herifin bindirmeleri bile ofans oyuncularını rahatlatır.
Mertens yerine sara sara yerine lemina entegrasyonu ile sezonu tamamlarız.

Bu saatten sonra kanat bek oynayacağız diyen bir adam varsa şu dakika en çok yıpranacak bölgeler belli olmuş oluyor. Okanıda biliyoruz oyuncu sahada can vermeden değişim yapmıyor. İyi bir herif alıp yedeğini de jelert/sallai'den birini yapıp geçilmeli.

Hadi evet bir hafta maçı izleyelim diye bekledik cogumuz da üzüldük ama stada gitmek için son paralarini çocuklarını mutlu etmek için harcayan anneler ve babalar ne düşünüyor acaba çok merak ediyorum

İnanılmaz gerginim gerçekten

2 pixverse atalım ahbert
kederimiz nötürlensin

Jelert topla giderken her an rakibe çarpıp düşevek diye düşünen oluyor mu hiç

Hadi evet bir hafta maçı izleyelim diye bekledik cogumuz da üzüldük ama stada gitmek için son paralarini çocuklarını mutlu etmek için harcayan anneler ve babalar ne düşünüyor acaba çok merak ediyorum

İnanılmaz gerginim gerçekten
Twitterda gördüm bizim taraftarimiz bir çocuk ağliyordu sanırim ilk kez gelmiş maç izlemeye stada onuda izleyemedi bu rezillikle beraber.

————————muslera———————
——-/lemina——-sanchez———cuesta—-
Frank——-torreria———-sara—-Barış———
———-hızlı birebirde etkli bir yaratıcı————
———osimen——————morata————-

Lemina mobil bir şekilde öne doğru kayar sanchez ve cuesta geriyi süpürür.Sarada öne serbest oynar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt