Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahı şu karşıdaki namussuzları görüyorsun.İnsan hırslanıp gene yapar şu transferleri..
Bize çok net yaratıcı oyuncu lazımdı.Fark yaratacak oyuncu..Yazık yemin edrerim yazık.

Kaanla Maestro yu izledini mi bir de bu takımın orta sahaya ihtiyacı yoktu. Kaan çok statik bir oyuncu sadece pas becerisi var diye bir oyuncu oynatilmaz hele orta saha hiç olmaz Kaandan. Lemina işte bu yüzden çok önemliydi.

Yahı şu karşıdaki namussuzları görüyorsun.İnsan hırslanıp gene yapar şu transferleri..
Bize çok net yaratıcı oyuncu lazımdı.Fark yaratacak oyuncu..Yazık yemin edrerim yazık.
en kudurtucusu o olur bu arada

adamlar tınmadı valla bak işlerine güçlerine bakıyorlar modu

AZ maçı hazılığı ...mis..

Kaanla Maestro yu izledini mi bir de bu takımın orta sahaya ihtiyacı yoktu. Kaan çok statik bir oyuncu sadece pas becerisi var diye bir oyuncu oynatilmaz hele orta saha hiç olmaz Kaandan. Lemina işte bu yüzden çok önemliydi.

Yaw şu takımda 1 kez de komple zıpkın gibi bir orta saha rotasyonu görelim .. Berkan demirbay vs olmasa

Sara-Lemina-Toreira-Maestro canavar gibi rotasyon olurmuş..Çok mu zor kadayiflari sepetleyip kulübeye diri bir orta saaha koymak

Ben daha farklı bakıyorum.

2 sarı kartlı olanlar mesela Osimhen sınıra gelebilirdi onu da atlattık derbiye kadar sıkıntı kalmadı...
Afrikalı VAR hakemi getirirler

"dudak okudu - nijerya dilinde küfretti" kırmızı kart falan kasarlar.

her şey olur - adamlar tivit atmak için batmış takımı averaja hizmet etmesin diye sahadan çektiler ya :D

Bu saatten sonra mi ;D ? 30 yildir izliyoruz bunlari kemalcim, hatta son 3 senedir tavan yapti durum.
Son 3 senedir olanlardan roman yazılır 22/23 - 23/24 benim açtığım başlıklar duruyor tek tek listelemiştim açıkçası 2.5 senedir ligin kaderiyle oynuyorlar sırf bu yüzden geçen sene 102 puan topladık.

Bu senede benzer olacak 100'e yaklaşmadan rahat edemeyeceğiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt