Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sosyal medyada örgütlenmişler, twitter'da da hashtag açmışlar. gördünüz mü?

sarı kırmızı hırsız kıyafetli bir karikatür, sırtında çuval, içinde kupalar şeklinde. uefa'yı etiketlemeler falan.

fbli ve bjkliler. tek tip tornadan yine organize olmuşlar. binlerce tweet.

youtube kanallarında konuşulanlar. ana akım medya programlarında konuşulanlar...

bilmiyorum bir inancınız var mı ama...

bu yaptıkları organize yalanın hiçbir inanç ve vicdan sisteminde affı yok. yine dönüp dolaşıp kendilerini bulacaktır şüphesiz.

göz göre göre yalan söyleyerek insanların emeğine çamur atıyorlar.

kendi başarısızlıklarını, gs'ın başarılarına çamur atarak örtmeye ve gs'ı itibarsızlaştırmaya çalışıyorlar.

bunların gözü dönmüş yaw.

bu işin sonu hiç de iyiye gitmiyor.
Hani kurban kesmeden önce bıçağını bileğlersin ya, hah işte biz de tamda o kıvamda olacaz o maçta, devamm devamm afferrimm

Dava ediliyodur da pek sallar gibi bi hali yok f.develioğluyla mı hareket ediyo ki bi ara resimleri vardı sanki

Bu çocuk üni falan okuyo ne biliyim hiç kavgaya olaya falan karışmaması ilginç geliyo bana
tek kişi değil gibi düşünelim

neyse senin avatarın niye o lan

11'i gece bitiyorsa 2 tam gün var bence yarın ne olacaksa olur biz de kurtuluruz, artık maçlara yoğunlaşmak lazım bugün takımın sahada duruşunu beğenmedim bir çorba durumu vardı.
Yeni transferleri olabildiğince az az monte etmek eldekilerle devam etmek lazım.
Morata ve Cuesta dışı yedekten devam etmeli 1-2 maç.

Demiş deli.
Ulan ads den önde açıklama yaptınız. Mal mısınız nesiniz. Sanki durduk yere açıklama yaptı bizimkiler. vallahi deli bunlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt