Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yunus çözümde bende düşünüyorum ama ortada iyi maçlar çıkarmadı çok kayboldu

en iyi maçlarını sol kanatda oynadı
Ben de sol diyorum ama bu sefer bekler yok, 3 4 1 2'de ise gönülsüz oynuyor zaten çok adam kaçırıyor ama kızmıyorum, oranın adamı değil. Kadro yapılanması felaket kötü

sevdiğim ve istediğim 1i

iyi ki aldık diyecez bence

ama gelişmesi gereken hususları da söylemek gerek

ortalama üstü bir tekniği ve iyi bi altyapı eğitimi var

dribbling ve pas konusunda daha iyi olursa çok etkili bi futbolcu olabilir

şutörlüğü gezginliği çalışkanlığı falan zaten on numara şu an

ahmetden cacık olmaz aliciğim

atletizmi yok hızlı değil
bodurluğu olmasına rağmen tekniğide zayıf gsde 11 oynamak için

ama ilginç bir gol çekiciliği var
şuan için iyi bir alternatif
talisca tarzı topçuların bir alt versiyonu ahmet
fakir taliscası

anaplanda ahmetin ilk 11 olduğu gs şampiyon olamaz hiçbirzaman

sallai faciasını yaşadığımız için yinede olumlu yönlerine bakıyorum şuanlık sadece

Üçlü sistemde kanat beklerin Jelert-Sallai olmasıyla Barış-Frankowski olması arasında dağlar kadar fark olur mantıken. Bugün oynayan ikisi de iyi niyetliydi, fena oynamadılar ama rakip ceza sahası çevresinde etkinliği olan oyuncular değiller. Barış-Fran asist ve gol katkısı vermeye çok daha müsait isimler. Buna rağmen akan oyunda 2-3 pozisyon bulduk. Evet Mertens'le rekabete girecek, oyuna etki edecek cinsten bir ofansif orta sahamız olsa fena olmazdı ama Yunus zaten eğer bu sistemde oynarsak o mevkide de kullanabileceğimiz bir alternatif olacak. Kutucu da keza o rolde zaman zaman kullanılabilir.

BurhanCT.webp

1-2 tivit düştü - birazdan gelir elektrikler

Üçlü sistemde kanat beklerin Jelert-Sallai olmasıyla Barış-Frankowski olması arasında dağlar kadar fark olur mantıken. Bugün oynayan ikisi de iyi niyetliydi ama rakip ceza sahası çevresinde etkinliği olan oyuncular değiller. Barış-Fran asist ve gol katkısı vermeye çok daha müsait isimler. Buna rağmen akan oyunda 2-3 pozisyon bulduk. Evet Mertens'le rekabete girecek, oyuna etki edecek cinsten bir ofansif orta sahamız olsa fena olmazdı ama Yunus zaten eğer bu sistemde oynarsak o mevkide de kullanabileceğimiz bir alternatif olacak. Kutucu da keza o rolde zaman zaman kullanılabilir.
Zaten 3'lü de küçük ve büyük takımları ayıran en büyük özellik hücumcu kanat bekleri oluyor defansif olursa 5'li gibi hücumcu olursa büyük takım anlayışına geçiyor.

Barış olmadığında sistem direk çöküyor Frank o yüzden önemli bende aynı düşünüyorum bir şekilde çözmek lazım.

Kararsiz kaldim bu mu juanlu mu
Frank daha formda ve Lens taraftarı ayrılmasını istemiyor muhtemelen kısa vadede 1.5-2.5 yıl arası Frank çok daha fazla katkı verir bize şimdilik uzun vade gerekmiyor zaten fener son kurşunlarını attı en temizi kısa vade için Frank alıp geçelim Morata-Osimhen'i beslesek yeter.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt