Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 62.476
- 76.535
- 4.218
45 saat 40 dakika 24 saniyeBunlar daha kimseyi almaz bence. Zaten kaç gün kaldı ki
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
45 saat 40 dakika 24 saniyeBunlar daha kimseyi almaz bence. Zaten kaç gün kaldı ki
Gayet zaman varmış ya.45 saat 40 dakika 24 saniye
Frank için 6 veriyorsak onlar 10 istiyorsa direk 9+1 m euro'ya bu işi bitirsinler 2-3 kuruşun hesabını yapmamak lazım artık Ads maçıyla başka boyuta geçtik.Gayet zaman varmış ya.
İşte tam olarak bu yüzden yeterince uyku almıyorum
Ekli dosyayı görüntüle 279283
Ekli dosyayı görüntüle 279284
Gayet idealFener derbisine şu şekil yamyam bir takımla çıkmalıyız.
Muslera
Cuesta - Sanchez - Abdülkerim
Frankowski - Lemina - Torreira - Barış
Sara
Osimhen - Morata
Derbiye Yunussuz çıkılmaz.Fener derbisine şu şekil yamyam bir takımla çıkmalıyız.
Muslera
Cuesta - Sanchez - Abdülkerim
Frankowski - Lemina - Torreira - Barış
Sara
Osimhen - Morata
3'lü dönersek mecbur kalmayız kaldı ki eski Mertens yok aşırı yüklenmeden patlamak üzere topa hamleleri eskisi kadar hızlı değil ağır çekim gibi kalıyor ama bir şey denmez geçen seneki maç sayısını neredeyse geçmeye yaklaştı artık hamle oyuncusu olarak son 30-35 zekası ve tüm gücünü kullanmalı.takimda mertensin yerini alabilecek kimse yok.
Yani biraz mecburuz kendisine, hatta biraz degil bayagi mecburuz.
Bu adam jakops gibi degil yerine berkanı koyup kapatalim
üçlü dizilişlerde yunus'a uygun yer bulmak kolay değil gibiDerbiye Yunussuz çıkılmaz.
üçlü dizilişlerde yunus'a uygun yer bulmak kolay değil gibi
10 numarada denesek olur mu
Yunus mertens kdr derinlik katamaz oyuna bence delicilik konusunda katiliyorum bumutum. hucumda kreatif oyuncu eksigimiz var. Bunu cozmedigimiz surece mertense mecburuz. Bilmiyorum belki yaniliyorumdur.3'lü dönersek mecbur kalmayız kaldı ki eski Mertens yok aşırı yüklenmeden patlamak üzere topa hamleleri eskisi kadar hızlı değil ağır çekim gibi kalıyor ama bir şey denmez geçen seneki maç sayısını neredeyse geçmeye yaklaştı.
Sağ kanat bekini çözdüğümüz an oyun istikrarı baya oturacak Yunus'u Mertens yerinde görmeye başlarız.
Yunus'un merkezde delici dripling, verkaç, derin pasları çok etkiliydi onu da kanat oynayatarak bitiriyorduk.
Ben oraya yazıyorum zaten hep. Mertens miadını doldurdu. Hele bugünden sonra biçseler bile penaltı faul falan çıkmaz onaüçlü dizilişlerde yunus'a uygun yer bulmak kolay değil gibi
10 numarada denesek olur mu
Frankowski Instagramda Abdullah Kavukcuyu takibe almış