Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
takimda mertensin yerini alabilecek kimse yok.

Yani biraz mecburuz kendisine, hatta biraz degil bayagi mecburuz.

Bu adam jakops gibi degil yerine berkanı koyup kapatalim

takimda mertensin yerini alabilecek kimse yok.

Yani biraz mecburuz kendisine, hatta biraz degil bayagi mecburuz.

Bu adam jakops gibi degil yerine berkanı koyup kapatalim
3'lü dönersek mecbur kalmayız kaldı ki eski Mertens yok aşırı yüklenmeden patlamak üzere topa hamleleri eskisi kadar hızlı değil ağır çekim gibi kalıyor ama bir şey denmez geçen seneki maç sayısını neredeyse geçmeye yaklaştı artık hamle oyuncusu olarak son 30-35 zekası ve tüm gücünü kullanmalı.

Sağ kanat bekini çözdüğümüz an oyun istikrarı baya oturur diye düşünüyorum hatta Yunus'u da Mertens yerinde serbest rolde görmeye başlarız 3-4-1-2'nin 1'i olabilir.

Yunus'un merkezde delici dripling, verkaç, duvar olması, derin pasları çok etkiliydi onu da kanada koyarak bitiriyorduk böylelikle Yunus'da rahatlamış olur.

üçlü dizilişlerde yunus'a uygun yer bulmak kolay değil gibi
10 numarada denesek olur mu
Muslera
Cuesta - Sanchez - Abdülkerim
Frankowski - Torreira - Sara - Barış
Yunus
Osimhen - Morata

Muslera
Cuesta - Sanchez - Abdülkerim
Frankowski - Sara - Torreira - Yunus - Barış
Osimhen - Morata​

3'lü dönersek mecbur kalmayız kaldı ki eski Mertens yok aşırı yüklenmeden patlamak üzere topa hamleleri eskisi kadar hızlı değil ağır çekim gibi kalıyor ama bir şey denmez geçen seneki maç sayısını neredeyse geçmeye yaklaştı.

Sağ kanat bekini çözdüğümüz an oyun istikrarı baya oturacak Yunus'u Mertens yerinde görmeye başlarız.

Yunus'un merkezde delici dripling, verkaç, derin pasları çok etkiliydi onu da kanat oynayatarak bitiriyorduk.
Yunus mertens kdr derinlik katamaz oyuna bence delicilik konusunda katiliyorum bumutum. hucumda kreatif oyuncu eksigimiz var. Bunu cozmedigimiz surece mertense mecburuz. Bilmiyorum belki yaniliyorumdur.

35 maç 2318 dk sahada kalmis. 5 gol 18 asist. 37 yaş ve yarim sezon icin inanilmaz sayilar bunlar

Düşüş yaşaması çok normal

üçlü dizilişlerde yunus'a uygun yer bulmak kolay değil gibi
10 numarada denesek olur mu
Ben oraya yazıyorum zaten hep. Mertens miadını doldurdu. Hele bugünden sonra biçseler bile penaltı faul falan çıkmaz ona

Bu arada 3lü iyi oynayacağımız da meçhul ama bakalım

Hayırlı uğurlu olsun diyebiliriz herhalde buralardan dönmez.
1739146600652.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt