Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
IMG_6948.webp
Şöyle bişey buldum 😂😂

Resmi imzalar atılmış hayırlı olsun diyorlar ama yine de formayı giyip Sami Yen’de videosunu görmeden inanmam

Hayırlı olsun müthiş transfer. Yönetimi tebrik ediyorum morata kutucu lemina cuesta ve frankowski bir çoğu ligin ilk yarısında külübünde oynayarak geldi. Benim için en önemlisi buydu. Artık top okan hocada.

Hayırlı olsun müthiş transfer. Yönetimi tebrik ediyorum morata kutucu lemina cuesta ve frankowski bir çoğu ligin ilk yarısında külübünde oynayarak geldi. Benim için en önemlisi buydu. Artık top okan hocada.
Hepsinde üst düşey oyuncular tek soru işaretim cuestaydı oda gömülenin aksine baya iyi çıkacak sanki

40 milyon euro yakın harcama yaptık. Tarihin en pahalı devre arasi transfer donemlerinden biri. Sonu şampiyonluk olsun.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Serhan’ın imzalar atıldı haberleri doğru çıkıyor btw; temkinli yaklaşanlar için bir info
bende böyle bakardım Serhan Türk'e DHA muhabiri falan diye ama yazdan beri hiç muhabire uçak manyaklığı başlayana kadar inanmıyorum.

ama bu dakikadan sonra taraftar divan falan basar heralde manyak gibi, oldu bu iş gibi

8 M maalsef tuzlu oldu - haşşşırt oldu ...denilen doğruysa kiralık + zorunlu bonservis olacak.

yani Jakobs + Frankowski maliyetleri yazın baştan eksi yazacak.

2.5+1 deniyordu kontrat içinde - bakalım detayları gelecektir.

ama gelgelelim ulan 17 Ocakta atıyorum Cuesta'yı da , Frankowski 'yi de 3.5 - 5 aralığında bitirirdin.

Lens Danso sattı 20 M na , herifler paraya doydu , transferini kapattı, iki katına almak zorunda kaldın. bu da kesinlikle istifa nedenidir benim gözümde.

Yaz ayında işler bu şekilde yürümemeli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt