Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 26.787
- 13.767
- 1.498
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hepsinde üst düşey oyuncular tek soru işaretim cuestaydı oda gömülenin aksine baya iyi çıkacak sankiHayırlı olsun müthiş transfer. Yönetimi tebrik ediyorum morata kutucu lemina cuesta ve frankowski bir çoğu ligin ilk yarısında külübünde oynayarak geldi. Benim için en önemlisi buydu. Artık top okan hocada.
Yazar biradanSamiyen haberden transfer ile ilgili bir açıklama yok şu an inanamam
bu muhabir dalgasından sonrada yatarsa , galiba linç edilirler yaSamiyen haberden transfer ile ilgili bir açıklama yok şu an inanamam
Tenefüse çıksın yazarSamiyen haberden transfer ile ilgili bir açıklama yok şu an inanamam
şüpheleniyorumYazar biradan
Onların utanması yok bir şey olmazbu muhabir dalgasından sonrada yatarsa , galiba linç edilirler ya
bende böyle bakardım Serhan Türk'e DHA muhabiri falan diye ama yazdan beri hiç muhabire uçak manyaklığı başlayana kadar inanmıyorum.Serhan’ın imzalar atıldı haberleri doğru çıkıyor btw; temkinli yaklaşanlar için bir info
TR ligi icinIcardi lisansı mı askıya alınacak nolcak