Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar evet çok sevindik ama yorumlar bana feci bir şekilde Angelino için yapılan yorumları hatırlatıyor söylemek istedim
Ben şahsen şu sistemde Angeli isterdim kadroda olsun. Apo Cuesta Sanchez 3lüsünün kanatları Frankowski ve Angel olursa tam 3-5-2 takımı olurduk. Sertliği zor maçlarda önlerine Tor-Lemina atar tek forvete falan düşerdik. Tam bu takımın adamıydı Angel..

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY

Cuesta son alternatif gibi lanse edildi de sanki hocanın istediği oyuna daha yatkın gibi geldi bana .. 3lu de 2 stoperin önde pres yapabilen güçlü hızlı oyuncular olması lazım.. 3. Stoperimiz zaten apo veya Kaan olacak ki bahsettigim profille alakaları yok..
Dün Kaan'ı çapalayıp diğer 2 sini gezdirdi onun önünde dediğin gibi dostum.

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY

Ben de bir transfer aşığıyım ama şimdilik yeter gerisini Mertens, Muslera ve Osimhen'in gideceği yaz dönemine bırakalım.

Morata, Frankowski ve Lemina hamleleri çok sağlam iş oldu.

Ahmet parasından dolayı idare eder bir hamle ama yerli opsiyon için güzel iş.

Stoper konusuna girmeyeceğim çuvalladık.

Bats'dan kurtulmamız ise belki de bu dönemdeki en iyi hamlemizdi.

bence stoper ve yedek forvet hariç geniş iyi bir kadro oldu

bundan sonrası hocada

hoca nerde yedi bk gibi oynadi angelino, her topu pas hatasiydi. topcunun oynayamamasida td hatasi olsun oh negüzel dünya ya.
Aynen baya boktan oynuyordu zaten angelinoyu gönderince de bütün problemleri çözdük.Dan dün ileri top götürüp adama 70 metre geçiş savundurmaya çalışıyordu hoca.1 maç bile doğru kullandığı yoktu adamı ki adam o haliyle bile kaç kere pozisyon yarattı atamadı bizimkiler

Morata, Frankowski ve Lemina hamleleri çok sağlam iş oldu.

Ahmet parasından dolayı idare eder bir hamle ama yerli opsiyon için güzel iş.

Stoper konusuna girmeyeceğim çuvalladık.
Ahmet bence suan bayaga faydali ya, toptan kacinmiyo, topu istiyor, biseyler deniyor ustelikle gol de atiyor simdilik. 6m e iyi bitirmisiz bence.

Ahmet bence suan bayaga faydali ya, toptan kacinmiyo, topu istiyor, biseyler deniyor ustelikle gol de atiyor simdilik. 6m e iyi bitirmisiz bence.
Zaten faydalı olmayacağı hiç aklıma gelmedi de parası biraz fazla malum sınır yokken başka birisini o paraya da alabilirdik.

Ha bizim çapsızlar daha iyisini bulamazdı orası ayrı. 2. maçında Antep deplasmanını aldı. Bonservisinin 1 milyon €'sunu tahsil etti TFF'den.

Şu an maliyeti 5 Milyon € :red:

Geniş kadro ideal seviyeye geldi bir ihtimal Metehan çıkarıp Ahmetcan Kaplan'ı alsak cuk oturur.

Muslera
Cuesta - Sanchez - Abdülkerim
Frankowski - Sara - Torreira - Yunus - Barış
Osimhen - Morata

Günay
Metehan - Kaan - Jakobs
Sallai - Demirbay - Lemina - Berkan - Jelert
Ahmed - Mertens
(+Yusuf Demir)​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt