Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 88.604
- 48.061
- 4.933
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ahmet ismini pek sevmem ustad uzulurumIsmini Ahmet Premium yapsalar tepkin nasil olur ?
NetAvrupada Lemina yerine Sallai yazan teknik ekip çok hakaret yiyecek
göstere göstere böyle hata yapılmaz!!!!
Belki de daha kapatmadik defteriÜzüldüğüm tek nokta yılan gibi bir 10 numara almamak oldu ama umarım oraya da yunus uyum sağlar.

Mümkün. Ama o zaman onu yedekleyen Barış var zaten. Diğer tarafta Frankowski ve Sallai var. Jelert’te var. Daha kim alınsın?Yunus bence kanat bek oynar.
Gelecek sezon
10 numara
Osimhen yerine forvet
Sağlam bir kaleci
Apo ve Kaan yerine 1 tane daha as stoper bulursak süper olur
Çok kiloluydu ya sinir oluyordum eski haliyle bize geldiği hali arasındaki farki görünce. Kortizon yemiş gibiydi herifAngelino’nun bi kere karakteri bozuktu ve ciddiyetsizdi. Franko ise tam tersi asker gibi duruyor
Şu an son kurulan kadroya bakarsak yapma ihtimalimiz var fenerin ön hattı EYT'li o hareketsizliklerini inanılmaz cezalandıracağız gibi geliyor.Lamı cimi yok 1-0 2-0 bile olsa 90 dakika feneri pres manyağı yaptığımız bir futbol görmek istiyorum ayaklarının bağı çözülsün korkudan çıkamasınlar tir tir titresinler gol yememek için
Yazdığımı değiştiriyorum. Ön tarafın heryerinde oynayabilecek oyuna direkt etki edebilecek biri eksik gibi. Kutucu o boşluğu doldurabilecek biri henüz değil. Sanırım Gürcüyü bu sebeple istiyorduk.Mümkün. Ama o zaman onu yedekleyen Barış var zaten. Diğer tarafta Frankowski ve Sallai var. Jelert’te var. Daha kim alınsın?
Baumgartner Mertens sonrası aranan adam ama onun Türklere karşı soğuk olduğunu söylüyorlardı lıcuimi isterim defansı komple Kolombiya yapalım uyum sorunu olmaz Kolombiya az gol yiyen bir takımdıbaumgartner
icardi
tzokalis
lucumi
Orta sahada lemina sara Torreira üçlüsü ile çıkmamız gerekiyor orta alanda sürekli basıp aldığımız toplarla kaleye gidersek korkudan adım atamazlarŞu an son kurulan kadroya bakarsak yapma ihtimalimiz var fenerin ön hattı EYT'li o hareketsizliklerini inanılmaz cezalandıracağız gibi geliyor.
Ludovic blass gibi bir 10 numara lazım bize aslında 10 numaraya çok gerekte kalmayabilir sara 10 numarada oynar Torreira yerine b2b çekip lemina ile yan yana atıp sarayı ön tarafa koyabilirizYalnız mevcut transfer ekibi ile devam edeceksek hiç ara vermeden kaleci ve 10 numara mevkileri için çalışma başlasın.. Malum biraz sıkıntılı abiler..
Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY