Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
muslera
cuesta--davinson--apo
frankowski---torrik---lemina---barış
sara
morata-osimhen
Yedekler: Mertens, Yunus, Ahmet, Kaan, Berkan, Sallai, Jakobs, Jelert...

Son düzenleme:
Lamı cimi yok 1-0 2-0 bile olsa 90 dakika feneri pres manyağı yaptığımız bir futbol görmek istiyorum ayaklarının bağı çözülsün korkudan çıkamasınlar tir tir titresinler gol yememek için

Lamı cimi yok 1-0 2-0 bile olsa 90 dakika feneri pres manyağı yaptığımız bir futbol görmek istiyorum ayaklarının bağı çözülsün korkudan çıkamasınlar tir tir titresinler gol yememek için
Şu an son kurulan kadroya bakarsak yapma ihtimalimiz var fenerin ön hattı EYT'li o hareketsizliklerini inanılmaz cezalandıracağız gibi geliyor.

Mümkün. Ama o zaman onu yedekleyen Barış var zaten. Diğer tarafta Frankowski ve Sallai var. Jelert’te var. Daha kim alınsın?
Yazdığımı değiştiriyorum. Ön tarafın heryerinde oynayabilecek oyuna direkt etki edebilecek biri eksik gibi. Kutucu o boşluğu doldurabilecek biri henüz değil. Sanırım Gürcüyü bu sebeple istiyorduk.

Yalnız mevcut transfer ekibi ile devam edeceksek hiç ara vermeden kaleci ve 10 numara mevkileri için çalışma başlasın.. Malum biraz sıkıntılı abiler..

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY

Şu an son kurulan kadroya bakarsak yapma ihtimalimiz var fenerin ön hattı EYT'li o hareketsizliklerini inanılmaz cezalandıracağız gibi geliyor.
Orta sahada lemina sara Torreira üçlüsü ile çıkmamız gerekiyor orta alanda sürekli basıp aldığımız toplarla kaleye gidersek korkudan adım atamazlar

Yalnız mevcut transfer ekibi ile devam edeceksek hiç ara vermeden kaleci ve 10 numara mevkileri için çalışma başlasın.. Malum biraz sıkıntılı abiler..

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY
Ludovic blass gibi bir 10 numara lazım bize aslında 10 numaraya çok gerekte kalmayabilir sara 10 numarada oynar Torreira yerine b2b çekip lemina ile yan yana atıp sarayı ön tarafa koyabiliriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt