Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yazdığımı değiştiriyorum. Ön tarafın heryerinde oynayabilecek oyuna direkt etki edebilecek biri eksik gibi. Kutucu o boşluğu doldurabilecek biri henüz değil. Sanırım Gürcüyü bu sebeple istiyorduk.
Mertens’in alternatifine çıkıyor mevzu. Orada katılıyor. Okan’ın Mertens’in yerine birisini monte edip Mertens ile rotasyonlu kullanması gerekir(di).

Frankowski saha dışında da düzgün yaşayan bir adam işinde gücünde bi oyuncu. Bu da önemli bi kriter kendine de bakan bir oyuncu. 3 sene max katkı alırız sakatlık falan olmasın yeter ki.

Günay
Frank
Cuesta
Kaan/Apo
Sanchez
Barış
Torreira
Lemina
Sara
Osimhen
Morata
Şu kadronun hazır hali ile Az maçına çıkmak isterdim.

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY

bir devre arası maksimum bu kadar transfer yapılır.

morata ve lemina çok iyi hamleler.

cuesta ve frankowski zaman gösterecek. umarım bize yaraşır ve kapasitesi yüksek, gelişmeye açık futbolculardır.

düz oyuncu (sallai) ları asker futbolcu diye kabul etmeye başlarsak 11 tane odun bacaklılarla sahaya çıkarız.

jelert aşkımsın.

Orta sahada lemina sara Torreira üçlüsü ile çıkmamız gerekiyor orta alanda sürekli basıp aldığımız toplarla kaleye gidersek korkudan adım atamazlar
Fener derbisine şu şekil yamyam bir takımla çıkmalıyız.

Muslera
Cuesta - Sanchez - Abdülkerim
Frankowski - Lemina - Torreira - Barış
Sara
Osimhen - Morata​
Bende aynısını düşünüyorum presi kökleyip Frank - Barış ikilisini tamamen rakip aut çizgisine kadar çıkartabiliriz.

Muslera
Cuesta - Sanchez - Apo
Frank - Toreira - Lemina - Barış
Sara
Morata - Osimhen

yerine göre Morata çıkartılıp, Yunus ile de oynanabilir kağıt üstünde iyi yav Apo dışında ve Cuesta ?

Yedekten girip maçı değiştirmesini umacağımız, Sallai, Yunus, Mertens ve Morata oluyor işte hangisi sahada değilse.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt