Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkada o kadar zenci stoper ile kendi ayağımıza sıkarız ama değişik bir kimya da olabilir bilemedimYazın sol stopere Lucumi'yi alıp arka 3'lüde karteli kuruyoruz.

hayır. biz şampiyon olunca zaten kuduruyorlar ve rezil oluyorlarDeselerki şampiyon olamiyacaz ama öyle bir yönetim ve başkan olacak ki fenerin içinden geçecek her ortamda hakettiklerini verecek rezil edecek istermiydiniz?
Mertens’in alternatifine çıkıyor mevzu. Orada katılıyor. Okan’ın Mertens’in yerine birisini monte edip Mertens ile rotasyonlu kullanması gerekir(di).Yazdığımı değiştiriyorum. Ön tarafın heryerinde oynayabilecek oyuna direkt etki edebilecek biri eksik gibi. Kutucu o boşluğu doldurabilecek biri henüz değil. Sanırım Gürcüyü bu sebeple istiyorduk.
İplemedi bizi zaten, tam zamanında paketledikÇok kiloluydu ya sinir oluyordum eski haliyle bize geldiği hali arasındaki farki görünce. Kortizon yemiş gibiydi herif
Orta sahada lemina sara Torreira üçlüsü ile çıkmamız gerekiyor orta alanda sürekli basıp aldığımız toplarla kaleye gidersek korkudan adım atamazlar
Bende aynısını düşünüyorum presi kökleyip Frank - Barış ikilisini tamamen rakip aut çizgisine kadar çıkartabiliriz.Fener derbisine şu şekil yamyam bir takımla çıkmalıyız.
Muslera
Cuesta - Sanchez - Abdülkerim
Frankowski - Lemina - Torreira - Barış
Sara
Osimhen - Morata
hm talisca mısenelerdir istedigim topcu geldi ya sonunda
fena heyecan basti