Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 26.757
- 26.556
- 1.988
Sen sarayı da çok övendim dimiBeyler bu adam damakta acayip bi tat bırakacak ondan sonra gelecek kanat bekler yavan kalacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen sarayı da çok övendim dimiBeyler bu adam damakta acayip bi tat bırakacak ondan sonra gelecek kanat bekler yavan kalacak
Yaz dönemi defansa mutlaka yedek olarak 2 tane alt yapi egitimini Türkiye'de almis oyuncu getirip Avrupa listesini eksiksiz vermek lazim.Mikautadze'ye 25 m euro sıkana kadar onu ortalama 5 parçaya bölüp rotasyonuda güçlendirmeliydik şu ana kadar Cuesta hariç verilen bonservislerde pek sıkıntı yok umarım o da verilen bonservisin fazlasını oynar ama neticede yedek kulübeside çok güçlü hale gelecek.
Tüm bağlantıları o kuruyorFener'den 38 yaşındaki Dzeko'yu çıkar en az 10 puan eksik alırlardı şu ana kadar.
Keşke sene başında gönderebilselerdi Hajduk Split'e
Ayıp ediyorsun bi namımız var sen siz yakışmıyorSen sarayı da çok övendim dimi
13 Şubat AZ maçı
17 Şubat Rize
20 Şubat AZ rövanş
23 Şubat fb
Buradan dağılmadan çıkarsak Kasımpaşa, Alanya ve bjk deplasmanlarına formda girmiş oluruz. O yüzden önümüzdeki 4 maç bu sezonun en kritik 4 maçı diyebiliriz. Elbette Avrupa'da takım olarak eksiğiz fakat turu geçersek bu takıma hem moral hem de form olarak olumlu yansıyacaktır.
Allah allahWhatsapptan bi bilgi geldi az önce frankowski net olarak bitmiş
20:30 civarı tr’ye inmesi bekleniyormus
enis bey ilk isminiz ne?Ayıp ediyorsun bi namımız var sen siz yakışmıyor
Bizimkiler istemeden sonra yabanci hakem konusu viz. O yuzden Acun dun cagiri yapti bizimkilere.Tff ve Mhk'nin Derbi Maç'ında getirecekleri hakem bence Joao Pinhero![]()