Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.422
- 72.966
- 5.188
ilk adım p.enis bey ilk isminiz ne?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ilk adım p.enis bey ilk isminiz ne?
Tff ve Mhk'nin Derbi Maç'ında getirecekleri hakem bence Joao Pinhero![]()
Bjk yönetimi ilgilenmedik diyormuş. Güney Amerika tarafından genç bir 6 no almışlar sanırım.
biz aslanlar gibi yalanlama yapmadan 850 tane ret yedikher red yerken ilgilenmedik diyorlar
Eyyamı seven 1 hakemiyi mi?
Bitti..Transfer bitmedi mi.
Daha 32 saat 45 dakika 5 saniye varTransfer bitmedi mi.
ilk adım p.
kulüp önlemleri alsın dün dediğim gibi en ufak kağıt parçası bile atan tespit edilip ömür boyu bizim stada girmekten men edilmeliBilet devir işini fener maçında tamamen rafa kaldırmalılar agresif tribün istiyorsak mevcut kişiler gelmeli yine seyirci gelmemeli.
Şampiyonluk maçına derbiye çıkarken tribünün halini gördük itici güç yoktu takımın oyunuylada bağlantısı var ama genel sadece kutlamaya gelmiş bir tribün vardı.kulüp önlemleri alsın dün dediğim gibi en ufak kağıt parçası bile atan tespit edilip ömür boyu bizim stada girmekten men edilmeli
ayrıca dediğin gibi kombine devir işi iptal edilmeli
Kesinlikle takımın enerjisi pozitif anlamda değişti.Yalnız nereden bakarsan bak aptallardan daha sağlam bir transfer dönemi geçirdik
Geçen sene gibi olmaz. O maçta benim izlediğim batı tribün genel olarak değişmişti. Ön arka sıramdan kimseyi tanımıyordum.Şampiyonluk maçına derbiye çıkarken tribünün halini gördük itici güç yoktu takımlada bağlantısı var ama genel sadece kutlamaya gelmiş bir tribün vardı.