Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
images

Bu lavuk bile gelse yönetse onları sahaya gömmemiz lazım.

Ha bu demek değilki yenmek zorundayız. Yenmek zorunda olanlar onlar ama bizi gerip yok işte şöyle böyle oldu yapıp bizi hataya düşürmeye çalışıyorlar o yüzden bizim lehimize bitecek her sonuca okeyim. Biz zaten onları 6. hafta Kadıköy'e gömdük.

Bilet devir işini fener maçında tamamen rafa kaldırmalılar agresif tribün istiyorsak mevcut kişiler gelmeli yine seyirci gelmemeli.

Bilet devir işini fener maçında tamamen rafa kaldırmalılar agresif tribün istiyorsak mevcut kişiler gelmeli yine seyirci gelmemeli.
kulüp önlemleri alsın dün dediğim gibi en ufak kağıt parçası bile atan tespit edilip ömür boyu bizim stada girmekten men edilmeli

ayrıca dediğin gibi kombine devir işi iptal edilmeli

kulüp önlemleri alsın dün dediğim gibi en ufak kağıt parçası bile atan tespit edilip ömür boyu bizim stada girmekten men edilmeli

ayrıca dediğin gibi kombine devir işi iptal edilmeli
Şampiyonluk maçına derbiye çıkarken tribünün halini gördük itici güç yoktu takımın oyunuylada bağlantısı var ama genel sadece kutlamaya gelmiş bir tribün vardı.

Bize öyle bir atmosfer lazım ki kulakları patlatacak.

Yalnız nereden bakarsan bak aptallardan daha sağlam bir transfer dönemi geçirdik
Kesinlikle takımın enerjisi pozitif anlamda değişti.

Ziyech, Zaha, Bats, Nelson gerçekten anlamda enerjileriyle takımı aşağı çekiyordu. Sebepleri ve sürecin neden buraya geldiği ayrı bir tartışma konusu olabilir. Mevcut durumda bu adamlardan takımı arındırmak doğru hamleydi.

Şampiyonluk maçına derbiye çıkarken tribünün halini gördük itici güç yoktu takımlada bağlantısı var ama genel sadece kutlamaya gelmiş bir tribün vardı.
Geçen sene gibi olmaz. O maçta benim izlediğim batı tribün genel olarak değişmişti. Ön arka sıramdan kimseyi tanımıyordum.

Olm şaka maka tüm takımı değiştirdik neler oldu öyle ya

Sara öne kaydı, orta saha ikilisi degisti, bekler değişti, forvet değişti vay anasını bekledik ama oldu gibi yeni fark ediyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt