Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 28.734
- 14.930
- 1.498
Uçaktan inenlere dikkat edin biri kesin samiyen 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kavukçu en son esnaf lokantasında Okan hoca, İbrahim Hatipoğlu ve 2 kişiyle beraber çorba içip kuru pilav yiyordu ne ara oraya gitti.sağdaki kavukçu işte yav. samiyen uçağın içinde bile adamım varın havasını atıyor

sağdaki kavukçu işte yav. samiyen uçağın içinde bile adamım varın havasını atıyor
30.19 m euro gözüküyoryoung boys 0 galibiyetle bitirdiği şl den 40 milyon euro civarı para almış bu paraya stad geliri ürün satışları reklamlar dahil mi acaba ?
young boys 0 galibiyetle bitirdiği şl den 40 milyon euro civarı para almış bu paraya stad geliri ürün satışları reklamlar dahil mi acaba ?
işte buna stad geliri reklam gelirleri o günkü satış gelirleri dahil mi acaba30.19 m euro gözüküyor
Şuradan Club Brugge kadar kazansak yeter 50 m euro hakikaten iyi para dönmeye başlamış.
Shakhtar kadar puan alırdık bence. 40 milyon €'yu çöpe attık resmen.
40 m euro gözüküyorsa olabilir, 8 maç oynandı 1.25 m euro maç başı gelse 30+10=40 m euro normal.işte buna stad geliri reklam gelirleri o günkü satış gelirleri dahil mi acaba
işte burda merak ettiğim takımların o günkü stad gelirleri marketing gelirleri dahil mi hariç mi acabaŞuradan Club Brugge kadar kazansak yeter 50 m euro hakikaten iyi para dönmeye başlamış.
O kadarını bilmiyorum bilenler aydınlatırsa daha iyi olur.işte burda merak ettiğim takımların o günkü stad gelirleri marketing gelirleri dahil mi hariç mi acaba
eğer dahil değilse neticede 4 maç oynanacak şl içerde stad doğal olarak full olacak ürün satışları hype yapacak burdan da ciddi gelir elde ederiz diye düşünüyorum ondan sordum daO kadarını bilmiyorum bilenler aydınlatırsa daha iyi olur.
kingzatın beygir gücü karşısında darmaduman olacak haberi yokAli sami yen haberin suyu ısınıyor önce Kingzatın cuesta hbrini hiçe sayarak ilk ben söyledim dedi şimdi de uçaktan fotograf atıp Sus işareti yapmış zaten uçağın içinden photo atamazsın Ali sami yen haber diyen oldu da mı Sus yapıyorsun ? Ne ayaksın