Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.422
- 72.966
- 5.188
Lemina morata gibi karakterler varken kimse şımaramazŞımarmamak lazım yoksa her türlü osurturuz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lemina morata gibi karakterler varken kimse şımaramazŞımarmamak lazım yoksa her türlü osurturuz
Sezon sonu Metehanı anadolu kuluplerinden birine birakmak lazimHamza güreler
efe sarıkaya
Adem doğan
Kimi çözebiliyorsanız çözün şunlardan. Savunmaya alternatif lazım
1 gram umurlarında değildir bu tür insanlar vicdansız oldukları için zaten zengin oluyorlar.![]()
Galatasaray-Fenerbahçe kavgası can aldı! Düzce'de korkunç cinayet: Silahla vurulan büfe sahibi öldü
Düzce'de bir büfede çıkan futbol tartışmasında kan aktı. Galatasaraylı H. M., tartıştığı Fenerbahçeli büfe sahibi Emrullah Ç.'yi silahla vurdu. Ağır yaralanan Emrullah Ç. isimli şahıs kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.www.cumhuriyet.com.tr
Ali Koc ve Acun umarim yaptiginizla gurur duyorsunuz
O çocuktan bişey olacağını sanmıyorum, boşa zaman kaybı. Pozisyon bilgi yok temaslı oyun yok böyle stoper olmaz.Sezon sonu Metehanı anadolu kuluplerinden birine birakmak lazim
sanmiyorum ama gelisim gosterir ve kulubude satmak isterse öncelik hakkı bizde olmak sartiyla bonservisle birakalim
uyuyor o cocuk yaw
Karakter maç kazanmaz ama şampiyon yaparLemina morata gibi karakterler varken kimse şımaramaz
Mantıklı bir yaklaşım ama ligde oynatmadıkları oyuncuyu kurtarıcı olarak Avrupa maçında oyuna almasınlar hocamYa Avrupa Listesinde yer aldığı halde böyle kafanızda "gönderdiğiniz" her oyuncu zaten dar olan Avrupa kadrosundan 1 kişi daha eksilmemize neden olacak. Lemina-Ahmed-Fran zaten yok listede. Jakobs sürekli sakat. Bir tane ofansif/kanat opsiyonu iyi-kötü dursun diyor teknik kadro.
Oldu mu o kadar yav
Harbiden ha maşallah zebellah gibi ama temaslı oyunda hiç yokO çocuktan bişey olacağını sanmıyorum, boşa zaman kaybı. Pozisyon bilgi yok temaslı oyun yok böyle stoper olmaz.
Karakter büyük maç kazanır rtaşım. Elmanderi düşün ufjayı düşün onlar varken hiçbir büyük maçta ezikdiğimizi hatırlamam her maç rakipleri biz ezdikKarakter maç kazanmaz ama şampiyon yapar
Keyifler nasıl
Çok kötüKeyifler nasıl
Avrupa da kötü şeyler yaşamış olabilirizKarakter büyük maç kazanır rtaşım. Elmanderi düşün ufjayı düşün onlar varken hiçbir büyük maçta ezikdiğimizi hatırlamam her maç rakipleri biz ezdik
Bizde tutmuyor bu taraftar profilimiz sabırsız bizim bir sezon bile ilk 3 e giremese aforoz ederler kulübüben severim genc parlamaya aday topculari, bjk iyi is cikarmaya basladi. keske bizde bu yolda gitsek.
Oldu mu o kadar yav