Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.422
- 72.966
- 5.188
yerli stoper çözün lan nasıl rahat uyuyacaksınız bu savunmayla
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yorumlarından artık utanır oldumjk nin arroyo ve ricardo transferleri bizden daha cok begendim
emini geri çağırsak keşkeyerli stoper çözün lan nasıl rahat uyuyacaksınız bu savunmayla
En son sen bekarken Moldovyalı kadınlarla takıldığımızda böyleydin kanks yavZevkten 4 köşeyim adminim
yerli stoper çözün lan nasıl rahat uyuyacaksınız bu savunmayla
Çağıramazsın sattınemini geri çağırsak keşke
Ben de kendimi rahat hissedemiyorum halenyerli stoper çözün lan nasıl rahat uyuyacaksınız bu savunmayla
4 m verelim o halde iade alaımÇağıramazsın sattın
Nelson kalsa Avrupa listesine extra 1 oyuncu yazdırırdık.
Ulan Doue için 500 binin hesabını yapıp 20 milyon harcadık. Bir de sakat adama tereddütsüz 9 milyon verdik
Formda Yunus Mertens’in oynadığı yerde oynar. Tek düşündüren tekrar forma girebilecek mi?İşin tatsız yanı 5 adam aldık hala 2 adama ihtiyaç var aslında hatta 3 nerdeyse. Alınabilse; 10 numara alternatifi Mertens yerine, sol stoper yok, sol bek yok. Gerisini hoca halledecek artık bu saydıklarımla kusursuz olurduk da ne zaman olduk ki yine iyi durumdayız fena değil.
Cafere yazdım öğlen sonra sinan yılmazı izledim, benim dediklerimi demiş@P. Enis Sever Frank' yorumu alalım
Emine o paraları vermem4 m verelim o halde iade alaım
Sen Gs mizden vazgeçemezsin yav ne tjk sıBeşiktaşı mı tutsak
Çok çok iyi diyorlarrenktas takip etmediğim için soruyorum bu doue nasil oynuyor takımında