- 1 Ağustos 2009
- 46.595
- 48.858
- 4.708
Gol yemeye karşı elimizde büyük bir kozumuz var: gol pozisyonu vermemek.
F. Muslera
F. Muslera
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yerli stoper önerisi alalımEmine o paraları vermem
Hamza iyi ama zor, göksel 10 m çekerYerlilerden kimi önerirsin ?
Biz alsak kim lan bunlar? çöp diye gezerdin forumda lan admiri kandırmaya çalışmajk nin arroyo ve ricardo transferleri bizden daha cok begendim

Acilen Yunus da tekrar eski formuna dönmeli. Çok ihtiyacımız var.Şuan tek soru işareti apo bence. Performansı freni boşalmış kamyon gibi yokuş aşağı ivmelenerek gidiyor
Benim anladığım, önde olan firma fanatik fbli biri, ona rant sağlamayın gibi bişey diyorNe demek istemiş?
tatava yapma konuşBen bilirim. Hürmetler
Forumdan okumasın yorumunuCafere yazdım öğlen sonra sinan yılmazı izledim, benim dediklerimi demiş
Cafere en büyük özelliklerinden biri görerek oynuyor demiştim, ulan sinanda videoda aynısını demiş, yazdıklarımı gören kopya çekti sanır
Net bir kanat bekimizin olması keyiflendiriyor.Yok la adam dün çekmiş videoyuForumdan okumasın yorumunuNet bir kanat bekimizin olması keyiflendiriyor.
FolkartBenim anladığım, önde olan firma fanatik fbli biri, ona rant sağlamayın gibi bişey diyor
Bjkli olsaydım dk başı forzada vaziyetSen Gs mizden vazgeçemezsin yav ne tjk sı
Florya’nın önünden bile geçirilmemeli erden abi girsin ihaleye ne diye uğraşıyoruz