Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 23.594
- 7.774
- 1.233
abdülkadir ömür transferi şaibelidir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Turgay Şener'in kemikleri sızlandı renktaş.
O zaman 2 sene sonra Roma yapar, bizden çıkan yabancılar genelde oraya gidiyor. İyi drnk gelmişfrankowskinin sürekli sari kırmızılı forma giymesi peki
Mertens oynar bence. Ama dener kesin bu kadroyu bi ararize maçına şu çıkar mı
muslera
cuesta davinson abdülkerim
frankowski lemina sara torreira barış
osimhen morata
Medeniyet çok başka bişi, gözlerinden öpüyorum hepsini.
Onu normalde söylüyoz, hatta sevdiklerimize söylüyoz.biz olsak
hainnnn
namussuz
kareaktersiz diye hakaret yağdırırdık

Değil.
Bir cismin sahip olduğu tüm potansiyel ve kinetik enerjinin toplamı demek.
Mesela sabit duran bir topa hareketli bir top çarptığı zaman, hareketli top, enerjisinin bir kısmını sabit olan topa aktarır ve durağan olan topun hareket etmesini sağlar. Hareketli cismin momentumu durağan cisme geçtiği için.
Kesinlikle öyle rakibimizi ciddiye almıyorum kendi eliyle kendi gözünü çıkaran iki tane gerizekalıdan ibaretlerFarkında mısınız bilmiyorum ama 24 saat içerisinden yine bütün momentum elimize geçti önümüzdeki iki maçı alırsak sampiyonuz
Franky, psg de oynasa hakimi kramponlarını taşırFransada, Franky i istatistiklerde geçen tek oyuncu Hakimimiymiş, yada o seviye oyuncularmış. Hemen arkasından 2. olmuş. Çok istatistikde birinci Franky
Çok ta fifi, biz mi dedik git kupada hava atcam diye as oynat. Kodumun beyinsiz gavatlarıStoperleri kalmadı bence derbiyi erteleyecekler bizimkiler hiç birşey yapamaz
Değil.
Bir cismin sahip olduğu tüm potansiyel ve kinetik enerjinin toplamı demek.
Mesela sabit duran bir topa hareketli bir top çarptığı zaman, hareketli top, enerjisinin bir kısmını sabit olan topa aktarır ve durağan olan topun hareket etmesini sağlar. Hareketli cismin momentumu durağan cisme geçtiği için.
sezon sonu için hayalim
Berke ya da Uğurcan
Davinson J.Tah Pavlovic
Franky Lemina Sara Barış/Diouf
De Bruyne
İcardi/Morata J.David
Tah ve David De Bruyne bedava
Diouf 20m
Pavlovic 20m
Kaleci 5m