- 10 Mart 2013
- 121.933
- 159.316
- 5.068
Diyelim ki fb bizi 2-0 yendi ikili averaj esitlendi
Sene sonu fener +1 averajla sampiyon oldu
Adana maci ozelinde basvuru yapma sansimiz oluyor mu hukuk ne diyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Diyelim ki fb bizi 2-0 yendi ikili averaj esitlendi
-3 puan silme de var amaÇok saçma bi kural.. mesela bi takım şampiyonluğu son maça bıraktı
Şampiyonluğu kaybetmesi için 4 fark yemesi gerek..
Sahaya çıkmaz 3..0 hükmen mağlup olur
Bilmiyorum belki başka bi kural var mı
Oralara gelmez bu konu saplayıp geçeceğiz sesleri çıkmayacak.Diyelim ki fb bizi 2-0 yendi ikili averaj esitlendi
o zaman 4-0 tescil olurÇok saçma bi kural.. mesela bi takım şampiyonluğu son maça bıraktı
5-0 kabul edilir skor o zamanDusunsene 5-0 ondeyiz dakiak 80. Sence sahayi terkederler mi ? Bence 5 kirmizi görürle![]()
Demin Berk Göl'den 21 yaş altı olduğu için B listesinden bu sene yazılabiliyor. Seneye yazılamıyor diye bir şey duydum. Olabilir bilmiyorum.%100 emin olmamakla birlikte, altyapı oyuncumuz olduğu ve belli bir yaşın altında olduğu için h. grown olarak yazabiliyoruz galiba.
@Uğur İz üstat daha iyi bilir.
%100Moratanin golü resmi kayitlara gececek mi
GeçiyorMoratanin golü resmi kayitlara gececek mi
sapladığımız zaman bi can havliyle anırıyorlarOralara gelmez bu konu saplayıp geçeceğiz sesleri çıkmayacak.
3 puan silme cezası var ayrıca.Çok saçma bi kural.. mesela bi takım şampiyonluğu son maça bıraktı
Bu sefer sesleri çıkmayacak ilk maçta nası kesildi sesleri solukları gene aynısı olacak.sapladığımız zaman bi can havliyle anırıyorlar
Niye renktaş senede 1 tane 11 subat vaelrTorreira senede 2 kere doğum günü kutluyor gibime geliyor
Yine de senin olumlu postlardan iyi her türlüZeytinli oyle bir senaryo cizdiki tum forumu krize soktu.
Üstad sabah ortalik yanarken gsc’nin twitterda metin oktayin berberde tıras olurkenki nostalji foto paylasmasi hususunda görüsün var miZeytinli oyle bir senaryo cizdiki tum forumu krize soktu.
O zaman adilo zaman 4-0 tescil olur