- 26 Ocak 2021
- 41.058
- 40.308
- 3.078
Isterim valla grabarayi eger kopenhag daki gibi devam ediyorsa.Öyle manyak bişey lazım ya. Vavroyla beraber ikisini getirelim çok iyi olmaz mı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Isterim valla grabarayi eger kopenhag daki gibi devam ediyorsa.Öyle manyak bişey lazım ya. Vavroyla beraber ikisini getirelim çok iyi olmaz mı.
Courtois sakatken iyidi yani kötü performans vermedi ama yedek kaleci almayı doğru bulmuyorum. Bize gelecek olan kaleci oynayan kaleci olmalıdır, isterse Lunin'den daha acemi olsun ama kac senedir yedek rol biçilmiş kaleci ilk tercihimiz olmamalı ki zaten Real ucuza da bırakmaz.
Bu herif bizimle dalga gecmemismiydiIsterim valla grabarayi eger kopenhag daki gibi devam ediyorsa.
newcastle yapacakGrabarayı alamaz mıyız
Hiç bilmiom knk wolfsburgu izlemiyom ama sogascore göre ikisi de iyi arada tek tük kötü maçları olsa daIsterim valla grabarayi eger kopenhag daki gibi devam ediyorsa.
Aynı kasa ikisiNasıl livakovic yav. Geçen sezon çok iyi oynadı sanki. Ben mi yanlış hatırlıyorum
Leş çukurumu ne dediydi denyo evet ama bir sey olmaz ondan tahrik eden kaleci iyidir buda biraz Emi gibi , alırsak bu seferde fb ye söver ayricaBu herif bizimle dalga gecmemismiydi

Bilal Bayazıta ne kadar istiyorsunBerke özer varken
yabancı kaleciye gıtmem
Bu manyaklığı seviyorum, rakibin direkt sinirleriyle oynayan topçunun hastsıyızYav balık hafızalı mısınız ne Grabara'si?
FC Kopenhag'ın polonyalı Kalecisi Kamil Grabara basın toplantısında konuştu.
![]()
"İlk kez böyle bir atmosferde oynamayacağız. Bu tarz atmosferlere alışığız. Şampiyonlar Ligi deneyimimiz var. Sonuç olarak taraftar değil, biz performans sergileyeceğiz. Çok fazla etkileneceğimizi düşünmüyorum."
Daha sonra Galatasaray taraftarı hakkında düşüncelerine dair ise böyle şaşırtıcı bir demeç verdi:
"Fenerbahçe taraftarlarının daha iyi olduğunu düşünüyorum"
- Arif Ulu
- galatasaray - kopenhag kamil grabara
- Cevaplar: 148
- Forum: 2023 Arşiv