- 22 Ağustos 2010
- 33.069
- 37.975
- 3.033
verimsizlik tam da öyle bir şey demek zaten.Nene verimsiz değil üstat gol asist yapıyor üst üste. Çok para verdiler ayri

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
verimsizlik tam da öyle bir şey demek zaten.Nene verimsiz değil üstat gol asist yapıyor üst üste. Çok para verdiler ayri

Akturkoglan transfer karşılamaya mi gitmiş?
kişilere çok takılıyorsun. geçen de gs-fb topçularının bire bir kıyaslarını yapmıştın. sadece PS'daki overalllerden ibaret değil futbol yahu.bu kamiller sittin sene puan alamaz fb den , kanat kalmamış lan bunların takımda
Ekli dosyayı görüntüle 314812
Ya inan bu adamları var ya o kadar iyi tanıyorum ki hatırlarsın leventte çalıştığımız dönemi , bu kesimden çok adamla muhatabı oluyorduk. bu adamlar kendi şirketlerine bir tane koltuk bile alırken on defa düşünüp maliyet hesabı yapan pazarlık yaptıran adamlar. Kulüp yönetirken bu kafa yapısı nedense çalışmıyor. Olay pintilik değil iş bilmezlik . Açıkçası Türkiye’de zengin olan bir çok iş adamının ben şansa o konuma geldiklerini düşünüyorum bir fırsat kapısı görüp Allah yürü ya kulum diyor. Bir çok inşaat şirketi bu şekilde mesela. Onun dışında siyasi ihalelerle bir yerlere getirilen o kadar çok insan var. Kavukçu Bir iş adamı olarak kendi imkanlarıyla Tırnaklarını kazıyarak o noktaya mı gelmiştir bilemem, Ama Galatasaray yönetiminde çok vasat bir performans sergilediKavukçu'nun maliyet özelinde 1 tane bile transfer başarısı yok zaten, çok fahiş bedellere getirdi tüm aldığı adamları ki bu adamdan en büyük beklenti ikna ve maliyet.
Şimdiden oyuncunun aklına girmek lazım. Gelecek sene 15-20’ye alınır o da en fazlaTs deli gibi pişmandır 20 versen satarlar oulaiyi bugün ama geçti artık iyi de oldu kendilerini bir halt sanıyorlar kanatsız eksik olarak kaldılar günün sonunda beter olsunlar
Analiz sever misin?
YokAnaliz sever misin?
Çilemiz bitti zaten, fenerin forvet alıp alamayacağını takip ediyoruz bizim için orta saha transferinden daha kritik bir durum bence.14.5 saat sonra çilemiz bitiyor.
Her sene az takip edecegim diyorum ama o kadar abuk subuk surecler geciyorki az baksam bile sinirlendirmeyi basariyorlar...
Sana Analiz yapayım mı?
YokSana Analiz yapayım mı?
Yürüyün gidinMauro Icardi ile Galatasaray arasında yıllık 7 milyon eurodan bir yenileme teklifi olabileceği konuşuluyor, gelişmeleri yakından takip eden birçok kulüp var.
Geçmişte Al-Hilal, yıllık 40 milyon euro’luk bir teklif sunmuştu; Icardi bu teklifi reddetmişti. (Corriere dello Sport)