Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3000 mesajin Okan ile ilgili tamam beğenmiyorsun anladık haklı olduğun noktalar var da bokunu çıkartıyorsun biraz. Okan‘la ilgili bu kadar mesaj atacağın zaman içerisinde pro lisans alıp takımın başına geçebilirdin bence
İyi bir öneri, teşekkür ederim. Değerlendirecem. Yalnız destek verdiğimde de böyle yazın olur mu?
Ekleme: renkdaş Galatasarayımız açısında herşey çok da olmasa iyi gidiyor, defo ise garip şekilde teknik ve idari yönetim. Bak rakiplerden fb forvetsiz ve kalecisiz, bjk dağılıp gitmiş, Sergen zaten yeter onlara, ts kanat yok. Kalıyor erde buruk ile dursun..

Hala hazmetmeye çalışıyorum. Nasıl bir mantıkla verdi çocuğu inanılır gibi değil. Hiç bir şekilde kullanmayı düşünmesen bile daha iki gün önce Aponun yerinde oynattın ve takımda Aponun yedeği yok. O şekilde bile düşünebilirdi.
Maaşının aslı astarı yok neredeyse asgari ücrete oynuyor, Başakşehirden aldığın bir bedel yok, Çocuğun sana bir yanlışı yok, saygısızlığı, huzursuzluğu yok. Ayrıca gittiği yerde oynayacağının garantisi de yok, %90 orada da yedek kalacak zaten.

Nerden baksan insafsızlık. Saçmalık.

Takıntıyı geçmiş bir düşmanlık hali bu. Sonra bir de düşmanlık yok diyorlar o da ayrı bir komik.
Herkesi de düşman belliyorsun. Ama konuşmuştuk, muhatap almıycaz diye.. ayrıca kime düşmanlık ettiğim seni niye ilgilendiriyor? Amacım kırmak değil ama daha önce kendin alıntı yapma dedin, alıntı yağıp düşmanlık diyorsun. Ayıp olmuyor mu?

Hala hazmetmeye çalışıyorum. Nasıl bir mantıkla verdi çocuğu inanılır gibi değil. Hiç bir şekilde kullanmayı düşünmesen bile daha iki gün önce Aponun yerinde oynattın ve takımda Aponun yedeği yok. O şekilde bile düşünebilirdi.
Maaşının aslı astarı yok neredeyse asgari ücrete oynuyor, Başakşehirden aldığın bir bedel yok, Çocuğun sana bir yanlışı yok, saygısızlığı, huzursuzluğu yok. Ayrıca gittiği yerde oynayacağının garantisi de yok, %90 orada da yedek kalacak zaten.

Nerden baksan insafsızlık. Saçmalık.
gencler kulubede curuyecegine kiralik verilip oynamali ki gelissinler.

Herkesi de düşman belliyorsun. Ama konuşmuştuk, muhatap almıycaz diye.. ayrıca kime düşmanlık ettiğim seni niye ilgilendiriyor? Amacım kırmak değil ama daha önce kendin alıntı yapma dedin, alıntı yağıp düşmanlık diyorsun. Ayıp olmuyor mu?
Seni alıntılamadım. Düşmanlık edilen GS hocası ise tabi ki beni ilgilendiriyor. Yalan yada yanlış bir şey söylesem bu ayıp olurdu. Epstein diyorsun Okan hocayla ilgili sen ayıp etmiyorsun da ben mi ediyorum?

Bu enayiler forvet alamadı forvetsiz oyun oynuyorlar demek doğru değil bence. Şimdi bütün Anadolunun iştahı artacak. Nesyri kabız da olsa stoperleri yıpratan biriydi kafa mafa derken stoper sürekli tetikte kalıyordu. Şimdi çubuk kraker talisca oynarsa rakipler gömülme veya stoperleri öne çıkarma işini rahat yaparlar. Bunlar içeride kaybedecekler işleri benim hissiyatim o yönde. Neden derseniz deplasmanda kafa daha rahat oynuyorlar. Dk 70 0-1 skorla gittikleri her maçta taraftardan ses gelecek panik yapacaklar hatta terim dönemi Donkun forvete gitmesi gibi top indirsin diye skriniari ileri yollayabilirler bu seferde kontradan boku yeme şansları yüksek. Mesela içerdeki bjk maçına şüphesiz 3 yazıyorlar ama forvetsiz bjk yi bence yenemeyecekler

İyi bir öneri, teşekkür ederim. Değerlendirecem. Yalnız destek verdiğimde de böyle yazın olur mu?
Ekleme: renkdaş Galatasarayımız açısında herşey çok da olmasa iyi gidiyor, defo ise garip şekilde teknik ve idari yönetim. Bak rakiplerden fb forvetsiz ve kalecisiz, bjk dağılıp gitmiş, Sergen zaten yeter onlara, ts kanat yok. Kalıyor erde buruk ile dursun..
istedigin her görüşü saygili bir şekilde paylaşmanda hiç bir sıkıntı yok lakin Galatasaray teknik direktörüne bu tür cirkin dosyalarin (Epstein) içine katmana şahsen kendim izin vermeyeceğim. Mesajini da raporladım. Senin burda yaptığın eleştiri değil nefret mesajları. Sen kimsin de Okan Buruk hocamızı bu tür canavarlar ile aynı cümlede kullanıyorsun???

Bu enayiler forvet alamadı forvetsiz oyun oynuyorlar demek doğru değil bence. Şimdi bütün Anadolunun iştahı artacak. Nesyri kabız da olsa stoperleri yıpratan biriydi kafa mafa derken stoper sürekli tetikte kalıyordu. Şimdi çubuk kraker talisca oynarsa rakipler gömülme veya stoperleri öne çıkarma işini rahat yaparlar. Bunlar içeride kaybedecekler işleri benim hissiyatim o yönde. Neden derseniz deplasmanda kafa daha rahat oynuyorlar. Dk 70 0-1 skorla gittikleri her maçta taraftardan ses gelecek panik yapacaklar
Bence tam tersi ligde stoperleri zorlanmazsan hiç açamıyorsun Tedesco ligin dinamiklerini hiç bilmiyor rakip kaleye oyunu yıkarsan anca maçı kazanırsın orada da golcü faktörü devreye giriyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt