Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu dönem transfer nöbetlerine hiç yazmadım ama şu var hocanın şımarıklıgına dursun ve çetesine ragmen kötü transferler yapmadık

fener ise ihtiyaclarını alamadıgı gibi aptalca şekilde forvetsiz kaldılar

8jk çorba gibi işler yaptı

lazyo ise nedendir bilinmez 4 5 tane oynattıgı oyuncuyu mal gibi gönderdi ,kadrosu iyice darlaştı
İstenilen, evet, tam da bu ihtiyaç olan, diyebileceğimiz transfer de değil bizimki. Ancak diğerleri bizim transferleri kıymetlendirdi açıkçası..

Sidikli diye bi herifi almislar iste forvete niye yok yok diye bagiriyo bunlar
Bebenin tüm kariyeri boyunca 4 golü mü ne varmış. Daha çok genç. Bu bebeye göre oyun planı kuramazsın, antrenman yapamazsın. Mecburen farklı bir formasyonda oynayıp oyunun sıkıtığı anlarda onu oyuna alma yoluna gitmek zorunda kaldılar.

ifb Cherif denen herifi almadı mı
niye forvet almadılar fln deniyor
Sakat herifi kitlediler menerime. 19 yaşında geçen sezon full yatmış sakatlıktan, bide buna 25 verdiler. Antrenmana falan da çıkmamış daha, kronik diyorlar. Birileri güzel söğüşledi bunları.

Bir de şeyden kızıyorum aslında... CL'de yazmadıysa demek ki kafasında gerilerde... Yani ligde falan da pek fırsat vermeyecek... Kaan falan önce girecek oyuna yine... Kulübede unutacak uzun süre.. Ondan sonra mecbur kalıp oyuna alsa da bi bocalayacak çocuk...
Kesinlikle öyle görünüyor. Nasıl çözüm bulacak sahada göreceğiz.

Bir günde 13 oyuncu alsak forumun hali nece olurdu.
1770414507632.webp

Bir kulübün nasıl 400 milyon EUR bütçesi olup finansal sıkıntıları olabilir

Bir de şeyden kızıyorum aslında... CL'de yazmadıysa demek ki kafasında gerilerde... Yani ligde falan da pek fırsat vermeyecek... Kaan falan önce girecek oyuna yine... Kulübede unutacak uzun süre.. Ondan sonra mecbur kalıp oyuna alsa da bi bocalayacak çocuk...
Devamını getireyim bende.. sonra taraftar ilk hatada homurdanacak, çocuk eli ayağı dolaşacak ve ikinci hatayı yapacak, taraftar küfür hakarete başlayacak, çocuk bu eli kolu titreyince, başlayacaklar lince bu sefer…

dursun ve biraderi yani çetesi ,GS kulübüne ait olan paraları hiç etti ,anladıgımız kadarıyla yoksa para olmama ihtimali imkansız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt