- 19 Mart 2014
- 29.546
- 30.967
- 2.718
Yav başlamışlar yine yalamayaSerhan Türk:”Galatasaray yaz dönemi için çalışmalara başladı. İsmi geçen oyuncular heyecan verici.”
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yav başlamışlar yine yalamayaSerhan Türk:”Galatasaray yaz dönemi için çalışmalara başladı. İsmi geçen oyuncular heyecan verici.”
Ayni olayi sezon basi Arda'ya da yapti. Farkin acildigi maclarda oyuna almadi, gitti Fener derbisinde oynatti.çocuk oynamayacak olsa bile yatırım yapmışsın, o atmosferi soluması maçta kadroda olması bile önemli
asprilla da oynamayacak ama kimin sesi daha az çıkacaksa onun oynamama-oyundan çıkarılma kadroya yazılmama olayı baydı
yarın öbürgün gidecek nhaga yerine kaanı oyuna alacak falan yine
başakşehirde nasıl yedilerse artık bokunu çıkarıyor şu sesi çıkaran topçuların arkasında durma işinin
Sabah yazıldı dediler, yalanmış.nhagayı almamışlar listeye püh
Nhaga'yı artık unutun abi, ilk günden tavrını belli etti.pazar olsa da nhaga izlesek![]()
Şu haberleri yapanları direk linç etmek lazım Twitter’daYav başlamışlar yine yalamaya
U19 ne yav şaka gibiBoey sakat, nhaga ve can u19a
Karar bana göre de yanlışta. Her şeyi çok büyütmekte de üstünüze yok negatiflikten besleniyorsunuz. Sabah Nagha listede Asprilla liste dışı haberi varken bunu eleştirenlerde vardı en basitinden. Doğru bulmadığını şeyleri eleştir geç. Bunu biriktirmek, buradan düşmanlık beslemek saçma geliyor bana.Sonra taraftar sampiyon hocayi niye sevmiyor. Bunlar ust uste birikiyor iste.
Pedri olsa koyacan yani heaVitinha olmadıktan sonra koyayım öyle transfer dönemine

Tek tek sildirecek postlarinizi size tek tek
Ekli dosyayı görüntüle 314840
Abv içtenlikle söylüyorum.Tek tek sildirecek postlarinizi size tek tek
Ekli dosyayı görüntüle 314840