Nedim V. Duran
10 Numara!
- 2 Haziran 2024
- 15.379
- 14.322
- 1.398
bu lazlar bize uyuzluk olsun diye onuachu'yu vermesinOğuz aydın zu ts
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu lazlar bize uyuzluk olsun diye onuachu'yu vermesinOğuz aydın zu ts
Kaan da o bölgenin oyuncusu değil aslında. Şu an Kaan oyuncu mu oda tartışılır ya…Sezon başında Ersin Düzen'e konuk olmuş Okan Buruk...
Singo 6 numara oynar mı diye soru gelmiş... Okan da yok düşünmüyorum orada... Akanji orada oynayabilirdi ama Singo öyle bir oyuncu değil... Orta sahada zaten çok alternatifimiz var. Lemina-Torreira-Sara-Kaan-Berkan-İlkay da geldi, 6 oyuncumuz var diyor... Berkan'ı gönderdin, İlkay'ın orada oynayamadığını gördün, Kaan formsuz kere formsuz... Hala yazmadı Nhaga'yı...
Singo’yu iki hafta boyunca barışla takılmak üzere görevlendirirsek beyin yarıküreleri yer değiştirecektirDoktor Bey @Melih Peker
Sağ ayaklı birini nasıl solak yaparız?
Simgo'nun beynini hafif sağa doğru kaydırarak çözülür mü?
Sene sonu oulaiyi verirlerbu lazlar bize uyuzluk olsun diye onuachu'yu vermesin
1 hafta sonraki maça güzel yatırımOğuz aydın zu ts
Bence hocanın suçu yok hepsi apo ve bıyıklının işiydi, açıkça veto etmeye cesaret edemedi yada alçakgönüllü davrandı aynı hamzaoğlu gibiHocanın ilk tercihleri çok iyi ama onlar olmayınca yaptığı seçimler berbat misal ilk doue istedi gayet iyidi olmadı gitti jelert aldırdı.stoper için o milandaki Hırvatistan istedi o olmayınca cuestayi aldırdı.2 3. Planları sıkıntılı hocanın
Ne zaman fbli oldun?Herkes zıvanadan çıkmış vaziyette
Merhaba ben Fenerbahçe tarihinin en kötü başkanı Sadettin Saran:
20m’luk oyuncuya 30 verip getirmeyi transfer başarısı sandım.
Derbileri aldıran forvetimi durduk yere yolladım.
25m’luk forvetimi Araplar istedi ama bedavaya verdim.
Onun yerine 19 yaşında kanat forveti hiç pazarlık yapmadan 25’e aldım.
Ali Koç’un cebinden aldığı Talisca ve Asensio olmasa gol atamayacağız.
Eldeki 3 forveti gönderip takımı santrforsuz bıraktım santrafor yok.
Çünkü bedavaya alabileceğim Kante’de alazaz diye şov yapıp elime yüzüme bulaştırdım.
Nunez ve Leonardo gibi fırsatlar varken bahane üretip elim boş döndüm.
Kontenjan açamayıp oyuncuları ve taraftarı suçladım.
Lookman’ı isteyip taraftara şov yaptık digital muhabirimize pr yaptırdık.
Sonra peşinat istediler diye vazgeçip kulübü elaleme rezil ettim.
Lookman’ı alamadık çünkü kulübe cebimden tek kuruş borç bile vermedim.
Anadolu topçusunun serbest kalma bedelini ödedim UEFA listesine yazmadık
Taraftara şov yapmak için her adımımızı yağız’a sızdırdık.
O her ismi sızdırdığı için her masada kazıklandık.
En yakınımdaki muhabir sürekli oyuncularımızı hedef gösteriyor.
Kendi beceriksizliğimizi örtmek için topçularımızı Fred’i hedef gösteren bu şahsa ses çıkarmadık.
Kulüpteki başarılı scout ekibini de o elemanın algısıyla kovduk.
Şimdi kulüpte scout da kalmadı belki o muhabir kendi kankasını işe sokar.
Takımda forvet yok 8 orta saha var sezonu sattım ama taraftar mal olduğu için beni alkışlıyor.
Fenerbahçe tarihinin en büyük ihaneti…
Size rağmen şampiyon olsak bile gideceksiniz!
Derhal istifa edin… #Saranİstifa #ForvetYoksaSizdeOlmayın
Sag tarafa her daim sol tarafa nazaran oyuncu bulmak kolaydir, bek icin diyorum bunu. Dunyada zaten en zor bulunacak oyuncu solbek defansif anlamda.Yani santrafor ve sağ bek u23 bulabilir bizimkiler ama sol bek bulamaz? Peki...
Tabi biraz da talibi çıkar çıkmaz mı veya Boey'i alalım mı almayalım mı mevzuları bunlar... Ama sonuç olarak eğer 10+4 değişmezse Icardi-Boey-Lang-Jakobs'dan ikisi yerine u23 gerekecek...
Yunus geçen sene çok efsane goller atıyordu, kötü diyemem. Bir anda yetenekleri kaybolmadı sonuçta. 10 numarada kim oynadığı belirsiz zaten. Sara atmaya başladı Norwichteki gibi daha yeni yeni, şut tekniği kötü değil ya çalışmıyor ya formsuz.Ritimsiz ve formsuz olduklarına katılıyorum..
Ama onlardaki formdan ziyade şut tekniği iyi adamların.Belki oyunda çok yoklar formsuzda olsalar şut teknikleri iyi olduğu için. Her türlü skor yapabiliyorlar.Bizimkiler oyunun içindeler ama şut teknikleri zayıf..Bu konuda malesef sıkıntı çekmeye devam edeceğiz.İnşallah lang bu sıkıntıyı giderir..
Galatasaray td yakışan tavır bu mu? Korkaklığı var, doğru, yalan huyu da edindi son zamanlarda. En büyük suç, bu suçluları koruyup kollamak ve hatta onların suçunu üstlenmek değil mi? Ahlaki bir çöküş içinde…Bence hocanın suçu yok hepsi apo ve bıyıklının işiydi, açıkça veto etmeye cesaret edemedi yada alçakgönüllü davrandı aynı hamzaoğlu gibi
Tefecilere gitmek üzere…400 milyon Euro nerdeee dursun ?
Resmen g*tten uydurma hikaye yazmışlar.Bu it fb Nesyri için 15 bonservis aldık diye resmi bir açıklama yaptı mı KAP'a veya Araplardan böyle bir açıklama geldi mi?
Fenermarkt 15 bonservis yazmış, neye dayanarak yazdılar bunu?
Gün gelir bekleriz
Gün gelir kükreriz