Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 24.030
- 21.267
- 2.198
Hamsilerin bunları yenme ihtimali yüzde 1 filan.Şunların hamsilere puan vermesi lazım yoksa lig inanılmaz garip bir hal alacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hamsilerin bunları yenme ihtimali yüzde 1 filan.Şunların hamsilere puan vermesi lazım yoksa lig inanılmaz garip bir hal alacak
hepsinden iyiHakan Çalhanoğlu
Oulai
Papa Gueye
Fofana
Ederson
Samardzic
Fabian Ruiz
Kobie Manioo
Pape Matar Sarr
Ugarte
Vermeeren
Frattesi
Zabi
Zakaria
Ruben Neves
Onyedika
Altimira
Magassa
Angel
Cisse
Bissouma
Barrenechea
Keita
Toth
Svanberg
Yirenky
Sousa
Maestro
Vini Souza
1 aylık transfer döneminde konuşulan isimler yukarda
Gelen isim aşağıda
Nhaga
Bugün istanbula sırıtmadığı için sezon sonuna kadar acı cekicez hapı yuttukNhaga, Kaan Ayhan'dan daha az süre alacak kalan haftalarda. Okan oralı bile değildir.
Stoper yedeği yok mecbur kaan daha fazla süre alacakNhaga, Kaan Ayhan'dan daha az süre alacak kalan haftalarda. Okan oralı bile değildir.
Stoperi yedeği lazımdı kaana kalmamak içinBugün istanbula sırıtmadığı için sezon sonuna kadar acı cekicez hapı yuttuk
singo var stoperStoperi yedeği lazımdı kaana kalmamak için
keşke singoyu ortada kullansakOkan Buruk: "Sallai gibi çok versatil bir oyuncumuz var. Singo'nun olduğu senaryoda Sallai'yi birçok farklı mevkiide kullanmayı düşünüyorum."
Nerde kullanacaksın orta saha mı?
stoper oynar amaBu arada singoyu çok iyi gördüm ben sakatlıktan döndğ ama baya diri duruyor rabbim bir daha göstermesin
PP degistirkeşke singoyu ortada kullansak
bi tutsa 100m
Juventus bizi eler umarım yoksa ligi de kaybedeceğiz
Tespitimi okumuşOkan Buruk: "Sallai gibi çok versatil bir oyuncumuz var. Singo'nun olduğu senaryoda Sallai'yi birçok farklı mevkiide kullanmayı düşünüyorum."
Bi düşünmedim değil açıkçasıOkan Buruk: "Sallai gibi çok versatil bir oyuncumuz var. Singo'nun olduğu senaryoda Sallai'yi birçok farklı mevkiide kullanmayı düşünüyorum."
Ne var fizikte?fiziğe bak![]()