Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne nobeti ya

Baskan der avrupada basari icin calismalar devame diyor

Hocasi der hicbir seye bakilmadan alincak vs.

Gene ortasahan ve sol stoperin bos.

Ne aldik: 2 kanat(biri guya merkez meziyetide var ama kanatta oynadi) + 1 oluai alternatif.

Gercekten siyasiler milleti ne kadar salak zannediyorsa bizim yonetim taraftari ayni yere koyuyor. Ya hadi transferi gectim , limit vs bahaneleri 2 hafta once yok muydu? Kurula yuksek faizli kredilerle gene borclanmayi nasil aciklayacaklar?

Takim basarisi sayesinde duruyor hepsi durdugu yerde. Esegi saglam kaziga baglamak yerine ne bahane bulacaklarina calisiyorlar resmen.

Screenshot_20260204_225850_Sofascore.webp

Eyup kiralamis mi satin mi almis bilmiyom ama sezon sonu cok talibi cikar. Özetlerde gördum yilan gibi. 2 gol atti biri frikik olmak uzere

Ason 1-2 ayda farklı farklı programlarda dursun sonrası başkanlık için adnan polat olur dendiğini duydum

polat dursuna rakip mi olur yoksa dursun bırakır onun yerine mi gelir

saneyle yunus varken asprillayı anlamadım
he
Ortada iyi gözüküyor ama orda net oynatırmı bilemedim yani
Sane Lang Baris Yunus Asprilla beslisi santrforun arkasindaki uc tarafi paylasir dusuncesi var bence
Tabii macina gore Sara ve Ilkay da denkleme giriyor
Son olarak Kutucu + Sallai + Eren burada yer yer dakika alabilir kadronun durumu ve macin gidisatina gore

Asprilla bence 10 numarada daha iyi
Yunus'un formu boyle devam ederse oynatabilir

Daha kim gelecek bu saatten sonra? Hoca copleri istemiyorum dedi canli yayinda cunku getirecekleri cop olur ancak.
Hocanın moralinin bozuk olduğunu gören Dursun Özbek sabaha kadar uyuyamadı. Kavukçu'ya talimat verdi 30-40 parası neyse basın alın ulan dedi. (Hakan'ın rüyalar)
Umut fakirin ekmeğidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt