Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anlık olarak lemina sakatlanırsa lig fbye hediye ediliyor eğer ngaha muazzam ötesi hem top kesip hem alan savunacak bir wonderkid çıkmaz ise.1 tane derbi maçına bile lemina olmadan çıkarsak direkt 0 yada 1 puan için çıkarız yada osi 2-3 tane atacak kendi çabasıyla

Sonra envai çeşit sahil kasabasının şenliklerinde elinde kupayla gezer Dursun

Okan'da müthiş bir taktisyenmiş gibi takılır ortamlarda

Halbuki şampiyonluğun %90'ı falan Osimhen sayesinde idi

Bct: can armando bir oyuncu degilmi? Bana neden yukleniyorsunuz arkadaslar

Yönetim yerden göğe kadar haklı Dursun Özbek ilk defa doğru karar verdi şimdi Okan Buruğun maharetini göreceğiz.

Geçen sene devre arasında bir sürü çöp transfer yaptırdı istemediği tek adam işe yaradı Mario Lemina.

Bu sene, sene başında bana bir sürü meybuz alma magum al dedi başkana dar rotasyon istiyorum dedi 30 milyon üstü 3 transfer yapıldı. İstediği bol jokerli dar rotasyon kuruldu. Yine rotasyon yapmayı beceremedi kasımda takımı patlattı zor toparlandık şu ana kadar.

Şimdi de devre arası 30 milyon edecek topçu isteme hakkı yok Okan Hocan'ın bu sene idare etmek zorunda bu transferlerle Renato Nhaga'yı oynatmak zorunda.

Kupa maçında bile tepkiden korktu Lemina ve Torreira'yı oynattı. Bıraksın topçu izlemeyi oyuncu değiştirmeyi ve rotasyon yapmayı öğrensin.

Seneye sene başında çok iyi 6 numara 10 numara ve forvet yedeği alırız.
Çoğu dediğine katılmakla birlikte. Ligde ve clde iyi durumdayız. Boşuna yangın var şuan hem içerde hem dışarda. Herkes takıma odaklansın topçuları mutlu etsinler yine göğüsleriz ipi.

Bir kiralık orta saha bile getiremeyecek kadar Aciz, beceriksiz insanlar yönetiyor Galatasaray'ı. Tek kelime ile Yazıklar olsun.

Bugün veya yarın her isimden bağımsız kim gelirse gelsin Defolup Gitmeli bu Aciz ve Beceriksizler.

Transferi kapattik hala bosuna beklemeye gerek yok. OB bile transfer kapandi dedi dun.

Yönetim yerden göğe kadar haklı Dursun Özbek ilk defa doğru karar verdi şimdi Okan Buruğun maharetini göreceğiz.

Geçen sene devre arasında bir sürü çöp transfer yaptırdı istemediği tek adam işe yaradı Mario Lemina.

Bu sene, sene başında bana bir sürü meybuz alma magum al dedi başkana dar rotasyon istiyorum dedi 30 milyon üstü 3 transfer yapıldı. İstediği bol jokerli dar rotasyon kuruldu. Yine rotasyon yapmayı beceremedi kasımda takımı patlattı zor toparlandık şu ana kadar.

Şimdi de devre arası 30 milyon edecek topçu isteme hakkı yok Okan Hocan'ın bu sene idare etmek zorunda bu transferlerle Renato Nhaga'yı oynatmak zorunda.

Kupa maçında bile tepkiden korktu Lemina ve Torreira'yı oynattı. Bıraksın topçu izlemeyi oyuncu değiştirmeyi ve rotasyon yapmayı öğrensin.

Seneye sene başında çok iyi 6 numara 10 numara ve forvet yedeği alırız.

Yönetime ana bacı gidiyoruz son bikaç gündür ama mesela bu haklı yazıyı okuyunca da harbiden okana öfkeleniyorum o 12 kişi mi oynayacaz ehehe şımarıklıkları falan kepazad açıklamalardı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt