Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Boey'un Bayern kariyeri tepetaklak değil mi sakatlıklardan belini doğrultamamıştı.

davinson ve singo için neye göre 6 oynar diyebiliyorsunuz çok büyük kumar, ömrü boyunca yüzü dönük top alan adamlar orta sahaya geçince sırtı dönük top alabilmesi çok zor çok iyi çevre kontrolü, top kontrolü ve soğukkanlılık lazım. Top gelmeden ne yapacağını düşünebilmesi lazım düşündüğünü uygulayacak ayak lazım çok zor işler bunlar. Kesin oynayamazlar demiyorum ama sezon başından beri hiç denemeden bir anda oynayabilecekleri üzerine plan yapmak için kafayı yemiş olmak lazım

ben okan hocaya güveniyorum erden timurdan sorna yönetim diye bir şey yok ona rağmen çatır çatır şamp yaptı takımı, şikayet eden biri değil çözümcü keşke öyle olmasa ama güveniyorum adama. sallaiyi bek yapanda o boey hayvan gibi yapanda o. fizikli oyuncudan hayvan gibi verim alıyor. singo da 6 no olur sallaide yapar bir şeyler.

Bence Singodan 6 numara çıkarmayı planlıyor hoca başka türlü boeyin hiçbir mantığı yok

IMG_0399.webp

Neyse iyi tarafından 6 numarada Singo'ya yeni transfer olarak bakabiliriz ligin ilk yarısı hiçbir halt yapmadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt