- 12 Haziran 2015
- 36.354
- 32.011
- 2.693
Okan hoca kafasında 10 için Yunus-Lang vs vardır, Sara keza. Yani düşünmemiştir transfer dahi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Takimda en iyi ṣut atan topcumuz sallai, kasaplik da var. Orta sahada degerlendirmek dogru olabilir
Denemeden bilemeyiz bunu
Sallai de gecen sezon sag bek denedigimizde cl de yapamaz onu sag bek diye planlamak anlamsiz diyenler vardi ama takimin en iyisi durumda
Bu yüzden pesin pesin o bölge de yapamaz demek yanlis olur singo icin
Bence stoper oynamasi bizim adimiza daha iyi olur
Sallai Sanchez Singo Jacops mesela
Kudur kendi K.Thuram'ı yaratacağız. Sallai'de 10 no alternatiflerinden olacak.Singo 6 no olduğu anda gslilikten istifa ederim

ahberd bu singo orta saha işi ağır kolpa hoca kullanırsa stoper kullanır. hocayı bu ara vuramıyorlar saldıracak yer bulurlar. Ha denenir mi dener ama gidipte juventus maçında yapmaz frankfurtta yaptı sonucu gördük hoca kendide öz eleştiri yaptı en önemli maçta bu riske girmez.Denemeden bilemeyiz bunu
Sallai de gecen sezon sag bek denedigimizde cl de yapamaz onu sag bek diye planlamak anlamsiz diyenler vardi ama takimin en iyisi durumda
Bu yüzden pesin pesin o bölge de yapamaz demek yanlis olur singo icin
Bence stoper oynamasi bizim adimiza daha iyi olur
Sallai Sanchez Singo Jacops mesela
Okan hocayi taniyorsam Nhaga hicbir zaman dogru tercih yapmadi cunku kadro secmelerindeBaşka bir orta saha da alsaydık anlayabilirdim ama yazmak zorundayız bence lemina da yok ilk maçta. Aspirilla olmaz diye düşünüyorum ben de
Gecen sene 9 ve bu sene 6 macta ilk 11 sadece… Insallah mental olarak kuvvetlidir.Yav oynayabilecek olsa bile aylardır sakat olup topa değmeyen adamı ben 6 no oynatıcam gidin sağ bek alın diye plan yapılır mı? Alınan sağ bek de yine 1 senedir sakatlıktan adam akıllı topa değmeyen bir adam