- 29 Ocak 2024
- 8.405
- 7.236
- 568
Çalhanoğlu olmasın 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir tane yerli hamlesi gelmeli zaten. Şapkadan bir adet Hakan çıksa fena olmazdı aslındaSalih Özcan'ı da mı alıcaz
yerli sayılacağını sanmıyorum kerem demirbay'daki gibi kontenjan olayı devam ediyosa belkiDortmund daki emre Can yerli sayiliyormu? Salih Özcan yerine onu zorlasak harika olur.
İfsami ettim transferi hocamDortmund daki emre Can yerli sayiliyormu? Salih Özcan yerine onu zorlasak harika olur.
Bende tam bilmiyorum. İlkay gibi durum varsa, onu alsak bayağı rahatlatiryerli sayılacağını sanmıyorum kerem demirbay'daki gibi kontenjan olayı devam ediyosa belki
Senin ki karı istemekde değil bambaska oldu buBir tane yerli hamlesi gelmeli zaten. Şapkadan bir adet Hakan çıksa fena olmazdı aslında

Daha önce de Gomisin boşluğunu yıllarca kapatamayıp en sonunda Gomisi geri alarak kapatmıştık.Boey'in yıllar süren boşluğunu yine Boey ile kapattık :red:
Yani mantıklısı bu olur. Singo'nun 6 denenecegi maç umarım Juve maçı olmaz.Juve maçında sallai sara torreira çıkacak bence orta saha