Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Boey’in savunma yönü Sallai’den kuvvetli de hücum yönünde Sallai baya iyiydi. Sana CL maçı dahi çözdü. Orası sıkıntı olacak biraz.

Yahu bu 6 numara, orta saha meselesi neden bu kadar büyütüldü anlamıyorum. Sanki Premiere League de oynuyoruz ? Zorlanırız diyeceğin 2 tane deplasman var. Biri Trabzon, biri Beşiktaş.. 30 - 40 milyonluk 6 numara olsa ne olur, olmasa ne olur ? Mücadele ettiğin yer, altı üstü Türkiye ligi..

Avrupa'da bu yıl kendini başarılı gören bir yönetim ve teknik heyet var. Juventus'u es kaza geçersen kaymağını yiyecekler, elenirsen 'gruptan çıktık, başarılıyız' diyecekler.. Hayaller, istekler bu kadar demek ki..

Sacha Boey sağlıklı olursa iyidir iyi.. Kontenjanı tamamlamış oldu. Kaldı ki Singo'da 6 numara pozisyonunda başarılı olabilir. Çok fazla beklentiye girmemek kaydı ile sırf fiziği bile caydırıcı olabilir..

Ancak her şeye rağmen fikrimiz değişmedi. Beceriksiz, riyakar, öncelikli amaçları koltuklarını korumak olan yetersiz insanlar tarafından yönetiliyoruz. Hem kulüp binasında, hem saha kenarında..

Ya bi gönülden tebrik et
Gonlumden o kadar geliyor, diger aklimdaki .gif buydu:

giphy.gif

Sallai 433'te orta saha sağ içte iyi oynar bu çok net, mesele Sallai'nin bu bölgede oynayabilmesi değil Lemina'nın alternatifinin olmaması

Bu izlenir. Etiyopya maçında gayet iyi görünmüştü, bakalım.

karşımızda ali koç olsa olabilirdi ama şimdi zor
ifb maç kaybetmiyor, tayyip tarafından da destekleniyor

biz 100% puan kaybederiz

Reis adamların forveti kalmadı.. Maç kaybetmiyorlar ama kazanamayacakları maçlar olur, hem de bayağı olacaktır..

Bana göre son 3 - 4 yılın en plansız, en zayıf kadrosu var karşıda rakip olarak..

Valla boey giderken puştluk yapmıştı ordan tavım buna

Gelsin mi deseler hayır derdim ama geliyosa da kabul ederim

Hele şu durumda reddetme lüksümüz hiç yok bu transfer dönemini bok gibi geçirmişken

Yaşına baktım hala 25,fransa milli takım işi de olmadı bundan sonra da olmaz,bizimkilerde birazcık beyin varsa hemen yerli yapar kendisini hatta yazın da gedsonu alıp o da yerli yapılabiliyosa yapılmalı

Hg boeycim

Uğurcan
Boey Singo Abdülkerim Jakobs
Sallai Lemina Sara
Sane Osimhen Lang

en iyi 11imiz bu olur gibi görünüyor

Juventus ve Rize maçlarında Lemina yerine Torreira oynar gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt