- 20 Mayıs 2011
- 23.324
- 10.294
- 1.873
Boey’in savunma yönü Sallai’den kuvvetli de hücum yönünde Sallai baya iyiydi. Sana CL maçı dahi çözdü. Orası sıkıntı olacak biraz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
valla izlemedim de bizimkiler çok takıntılı. sakat olmadığı sürece 11 olursen izledin mi heis boey'i bu sezon
Gonlumden o kadar geliyor, diger aklimdaki .gif buydu:Ya bi gönülden tebrik et
Darwin buralara gelirse cidden sıkıntı. Tam bizim ligin forveti o adam.Şu an beklemedeyim darwini alırlar diye korkuyorum
Yarın gece bu konuyu açalım tekrar
Tamam ama bizim vizyonlu olmamız kadromuzun iyi olduğu anlamına gelmiyor. Adamların her bölgede 30 tane alternatifi var, biz İstanbulspor'a bile Lemina,Torreira,Barış falan oynatıyoruz.fb iyice arap takimina dondu aranizda ciddi vizyon farki var
karşımızda ali koç olsa olabilirdi ama şimdi zor
ifb maç kaybetmiyor, tayyip tarafından da destekleniyor
biz 100% puan kaybederiz
nasıl siteleri araştırıyorsan çıkan önerilere bakBu foruma ne oldu böyle kardeşim
Ailemizin yanında girmeye korkar olduk ya
Ekli dosyayı görüntüle 314698
Yok abi ya, ben o işler için farklı tarayıcı kullanıyorum.nasıl siteleri araştırıyorsan çıkan önerilere bak
evet onlar arap pl ,biz kizilhac ve kizilay karmafb iyice arap takimina dondu aranizda ciddi vizyon farki var