Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan Buruk'un kafasındaki 11'i öğrendim

Uğur
Boey---Sanchez-- Abdülkerim--Jakops
---Lemina(Singo)---Torreira
Sane--- Sallai--- Barış
Osimhen

Simdi Fb'de Duran-Nesyri gitti Sidiki-Kante geldi
Baska transfer yapti mi bunlar? Yusuf geri gelecek diyolardi? Santrfor?

Yav 6 numarada top tekniği her şeydir muhabbeti türedi birden. Bir de hızın hiçbir önemi yok diyen var.

O zaman koyalım İlkay'ı 6'ya oynasın?

Olm Mandela Keita falan yanıp tutuşuyordunuz burada adamın ayağı yok lan bildiğin, eliyle bile pas atamayacak kadar sığır bir herif.

Singo çok iyi oynar diye demiyorum bunu. Ama yani Mandela Keita denilen takoz gelseydi acayip sevinecektiniz, Singo 6 denemesi manasız bile olsa kalkıp "top tekniği zayıf" vs demeyin.
Oyun zekası ve alışkanlıkla alakalı birşey bu, çizgide sırtını bir tarafa yaslayarak oynuyorsun ve çoğunlukla önüne alıyorsun topu, ortada öyle olmayacak.

Ayrıca 31 bons 5 maaş verilen adam o kadar iyi adamki takımda mevki bulunamıyor.

İlk devre ve şimdi takım eksik kaldıysa baş sorumlusu o Singo denilen heriftir, ona verilen parayla 3 tane öküz alınırdı.

Yav 6 numarada top tekniği her şeydir muhabbeti türedi birden. Bir de hızın hiçbir önemi yok diyen var.

Olm Mandela Keita falan yanıp tutuşuyordunuz burada adamın ayağı yok lan bildiğin, eliyle bile pas atamayacak kadar sığır bir herif.

Singo çok iyi oynar diye demiyorum bunu. Ama yani Mandela Keita denilen takoz gelseydi acayip sevinecektiniz, Singo 6 denemesi manasız bile olsa kalkıp "top tekniği zayıf" vs demeyin.
Ayagından ziyade bir yere devşirelmeye çalisan adamin zekasi iyi olacak bir defa özgüveni de öyle singo da bu ikiside yok. Geçtim tekniği falan yani.

İki takımda birbirinden salak. Birinin eksiği bek kanat gitti orta saha doldurdu diğeri orta saha almadı gitti bek kanat doldurdu. Al sana Türk futbolu...

İhtiyacımız olmayan kim varsa alıp ihtiyacımız olan kim varsa alamadığımız bir transfer dönemini daha kapattık çok şükür, öncelikle yayında ve yapımda emeği geçen herkesin.

Oyun zekası ve alışkanlıkla alakalı birşey bu, çizgide sırtını bir tarafa yaslayarak oynuyorsun ve çoğunlukla önüne alıyorsun topu, ortada öyle olmayacak.

Ayrıca 31 bons 5 maaş verilen adam o kadar iyi adamki takımda mevki bulunamıyor.

İlk devre ve şimdi takım eksik kaldıysa baş sorumlusu o Singo denilen heriftir, ona verilen parayla 3 tane öküz alınırdı.

Singo transferi boyumuzu aşan bir transfer oldu lüks yani. Biz kalkıp 30'a bek alacak takım değiliz. Verdiğimiz paranın toplamına bi 5-10 eklesek Lookman veya Ederson çekerdik sene başında.

Okan hoca bu transferi yaparken aklından geçen şey ne gerçekten görmek için çok merak ediyorum. Boey'i kast ettim.

Rize maçında görücez ne olacağını.

Bi de Burhan şey dedi Aspirin değil Ngaha'yı yazacakmış ŞL listesine. Cidden 3'lü oynayacağız gibi hissediyorum komple. Zaten top ayağımızdayken Lemina stoperlerin arasına girdiği için 3-4-3 gibi yayılıyoruz sahaya. Bu nedenle Singo kurtarabilir bunu diye düşünüyorum. Ama tabii ki çooook zor.

Abartili yorum olmus, izledigim maclardan biliyorum pek cok nasil bir oyuncu oldugunu.

Ayagından ziyade bir yere devşirelmeye çalisan adamin zekasi iyi olacak bir defa özgüveni de öyle singo da bu ikiside yok. Geçtim tekniği falan yani.

Singo garip bir herif. Tekrar diyorum olmama ihtimali çok yüksek. Ama takımda 6 numaraya devşireceğiz Juve maçında kimi yapalım diye sorsanız bu riski de bi tek Singo'da alırım o da fiziksel anlamda Osimhen gibi biri olmasından kaynaklı.

1770297849532.webp

Bu çocuk bu sezon olmasa da gelecek sezon iyi bir hücum katkısı verebilir.Asancio tarzı oyuncu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt