Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sağ bek aldığımızda göre singo sağ bek oynayamaz haberi doğru muydu

6 numara da alınsa tarihin en iyi devre arası transfer dönemi falan olurdu bizim için hiç de para harcamadık neredeyse ama lang asprilla ikisi de alınacaksa yazın ciddi vir bonservis yükü altına giricez yine

yalnız kağıt üstünde sağ/sol bek rotasyonumuz muhteşem gözüküyor şu an

opsiyonlu kiralıkları alır mıyız ki sence?

sanki barış'ı satıp lang'ın opsiyonunu kullanırız gibi geliyor. asprilla'yı almayız gibi. boey de banko alınır (15 m opsiyonu kullanırsak 5 milyon bonus ödemesi düşüyormuş sanırım, 10'a geliyor boey yani).
Sene sonunda bakılır ona, şu an birşey denemez.

Lang çok büyütüldü Kayseri maçında, gelmeden herhalde transferine en çok okay olan bendim ama bu adam sorunlu, 30 bonservis 4-5 maaş altına girilir mi sorusuna cevap vermeli.

Aksine çok da matah görülmeyen Asprilla biraz özgüven kazansa vs belki herkes onu isteyecek, zaman lazım.

En büyük isteğim Nhaga’nın düzenli süre bulması, Okan’ın adam aldırıp aldırıp verim alamamasından bıktım artık.

sağ bek aldığımızda göre singo sağ bek oynayamaz haberi doğru muydu
bence stoper bulamadık, orta saha da istediğimiz kriterde bulamadık. boey masaya gelince de, bari onu alalım, singo'yu stoper rotasyonuna kaydırırız kalan 15-20 maçlık periyotta diye düşünüldü. haberin doğru olduğunu sanmıyorum.

Cl listesi belli zaten

Noa Lang
Sasha boey
Renato Ngaha

Sallai de kanat rotasyonunda yer alacakken asprilla yazmaya gerek kalmadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt