Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biraz relaks olun yahu

Şampiyonlar liginde hedefe ulaşmışız

Ayrıca ligin açık ara en değerli kadrosu zaten bizde

Sakatlar da döndü Singo Osimhen Jakobs

Ben çok farklı bir ikinci yarı bekliyorum ve kadroyu geri kalan hedefler için yeterli buluyorum

Ah keske soksaydi oyle klas futbolcuyu, siz ne anlarsiniz futbolcudan.
Valla bende aynısını düşünüyorum

İhtiyacımız olan adamdı

Sırf uzun pasları bile yeterdi

Kaldı ki çok ihtiyacımız var öyle pas atan bir profile

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Baskan singo icin gicikli heral.
Almasaymış abi, almasaymış. Burda bile dedik o kadar. Ama 3-5 tane meybuz alacağıma gider 1 tane magnum alırım diyen tonla kişi vardı burda dahi. Senin neyine bir sağ beke 30 bonservis, 5 maaş vermek. Geçmişte sen Adekugbe-Kazımcan, BJK Nsakala-Rıdvan ile filan şampiyon oldu. Rakibin bedava aldığı sağ beki oynatıyor.

İcardi kovulmadıgı müddetce bu taraftar uyur arkadaşlar ben söyleyeyim

bi şok lazımdı olmadı

sneijder etkisi diyoruz buna

Sansimiza juve cikti..elencek bir takim. Atletico degil.. ama herzama ki gibi agzimiza yuzumuze bulastirdik..

Bu arada Okan Buruk Nhaga falan oynatmaz, mümkün değil. Bir iki maç sonradan sokar, bir daha da forma yüzü göstermez. Bugüne kadar hangi genci oynatmış, hangi genci geliştirmiş de bu çocuğa katkı sağlasın. Çok istemediği de açıklamalarından anlaşılıyor zaten.
Önümüzde ki ilk türkiye kupasında sağ bek olarak oynatır sonra bundan olmaz deyip atar kenara.

Hoca camianın bir ferdi, Başkana yönetime sallamasını beklemeyin.Asıl yönetim içinde yanlışlara tavır alan hiç mi yok?

Evet bir zamanlar Sneijder ve Drogba indi o ucaklarda ama hic degilse bi vizyon transferi yapin.. ERDEN TIMUR kurdu bu iskeletti.. okan degil! Umarim cabuk doner Erden Timur yoksa isimiz yasss

Kimseyi diğerinden ayırmaya gerek yok. Alenen taraftar ile dalga geçtiler.

images (1).webp

HAVvTeGXUAAnfTy.webp

Ekran görüntüsü_4-2-2026_235449_www.instagram.com.webp

Ekran görüntüsü_4-2-2026_235513_www.instagram.com.webp

Hoca cikip cesur bir sekilde lideriz kupa da Sampiyonlar liginde devam ediyoruz istedigim oyuncular alinmadi dese bugun butun taraftar arkasinda olurdu en fazla gorevden alinirsin yarin ilk firsatta sen geri gelirsin ancak bi hoca kimligin oldugu ortaya cikar yok bunu yapamiyorsan hoca olarak scout planlaman olmus olsaydi bu problemi uygun buyuk yeteneklerle cozerdin.Marcao Sevilla Boey Bayern yapti mesela begenmedigimiz Nellson Romaya felan gitti denendi

Almasaymış abi, almasaymış. Burda bile dedik o kadar. Ama 3-5 tane meybuz alacağıma gider 1 tane magnum alırım diyen tonla kişi vardı burda dahi. Senin neyine bir sağ beke 30 bonservis, 5 maaş vermek. Geçmişte sen Adekugbe-Kazımcan, BJK Nsakala-Rıdvan ile filan şampiyon oldu. Rakibin bedava aldığı sağ beki oynatıyor.
Dedik sezon basi sallai cok iyi diye ama dinletemedik. O 30m€ ile hem öne harcardin ve orta sahada alabilirdin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt