Selçuk Sarı
Tecrübeli Üye
- 19 Mayıs 2010
- 6.138
- 4.207
- 2.248
Bari Berkan'ı falan göndermeseydik, sayısal eksiğiz. İstanbul'a bile Lemina, Torera oynatıyoruz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kalitesi oranında performans gösterirse ve sakatlık yaşanmazsa evet kadro yetersiz değil.Biraz relaks olun yahu
Şampiyonlar liginde hedefe ulaşmışız
Ayrıca ligin açık ara en değerli kadrosu zaten bizde
Sakatlar da döndü Singo Osimhen Jakobs
Ben çok farklı bir ikinci yarı bekliyorum ve kadroyu geri kalan hedefler için yeterli buluyorum
Iclerinde en iyisi zabi olurdu oda zaten sezon sonu paris fc ye gidiyor 25m€ ya.
Ya Sallai'nin böyle devam edeceğini bilemezdin, bence sağ bek alınması lazımdı ama max 10 milyona iş yapacak adam mı bitti yani?Dedik sezon basi sallai cok iyi diye ama dinletemedik. O 30m€ ile hem öne harcardin ve orta sahada alabilirdin.
Aynen Plan Proje 0Bu 3 adamin gelmeyecegi Ocak ayinds mi belli oldu?!?!? Eger sen oncesinde gidip sorarsan adamin niyeti o zamanda bellidir zaten. Bos bos kendilerini savunuyorlar. Geciniz...
Planlamamiz üst düzey zaten.Bu 3 adamin gelmeyecegi Ocak ayinds mi belli oldu?!?!? Eger sen oncesinde gidip sorarsan adamin niyeti o zamanda bellidir zaten. Bos bos kendilerini savunuyorlar. Geciniz...
Yine mi toplantı
Baskan bos laf yapmayi seviyorYine mi toplantı
Tezinden başımızdan gidersiniz umarım
Sonra nerede toplanırsanız toplanın
FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Peki sana bir soru: Bağ sakatlığı yaşadığı iddia edilen adam 3 günde nasıl iyileşti? Buna mantıklı bir açıklama yapabilecek olan varsa gelsin.Sara‘nin da hakkını vermek gerekiyor son haftalarda gayet de kendini buldu ve formayı hak ediyor.